Luk

Derby slår fast: Overtagelse kører på skinner

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Barnsley - Derby
Championship (10/03)
Oddset 1,92 3,40 4,10
bet365 1,85 3,40 4,50

Championship-klubben Derby har tirsdag beroliget sine fans og fortalt, at overtagelsen af klubben fortsat kører på skinner, og den forventes fuldendt før jul.

Championship-klubben Derby har gennem længere tid været på vej mod at blive overtaget af selskabet Derventio Holdings Limited, og allerede i november gav EFL grønt lys for overtagelsen.

Den overtagelse er imidlertid ikke faldet på plads endnu, og det har ifølge Derby Telegraph medført flere bekymrede fans, der har spurgt til, om overtagelsen var faldet til jorden.

Men tirsdag er der godt nyt til de bekymrede Derby-fans, for klubben og selskabet bag overtagelsen fortæller i en meddelelse tirsdag, at overtagelsen kører på skinner og forventes fuldendt før jul.

- For at fjerne al spekulation, vil begge parter forsikre Derbys fans om, at overtagelsen af klubben af Derventio Holdings kører på skinner med målet om at fuldføres inden jul. Begge parter vil nu vende den fulde opmærksomhed på at fuldende aftalen og vil ikke kommentere yderligere, lyder det.

Derventio Holdings Limited er ejet af Bin Zayed International LLC, hvis ejer blandt andet er Sheikh Khaled, der er fætter til Manchester City-ejeren Sheikh Mansour.


Af Jonas Dalgård
Mandag 8. marts