Luk

Derby slog Wycombe på scoring i 94. minut

| Championship | 0 kommentarer

Derby fik tirsdag fuld valuta af deres besøg hos Wycombe, som de besejrede 2-1 på en scoring af Andre Wisdom i det 94. minut. 

Efter en god periode har Derby efterhånden kommet lidt væk fra nedrykningspladserne, der lå tre point væk inden aftenens opgør mod Wycombe.

På en af de tre nedrykningspladser befinder netop aftenens hjemmehold Wycombe, der lå sidst med 19 point efter 28 kampe.

Der var altså vigtige point i bundstriden på spil til dette opgør.

Efter seks minutters spil sendte Wycombes Anis Mehmeti et frispark tæt forbi målet, mens holdkammeraten David Wheeler fem minutter senere fik blokeret sin afslutning fra en spids vinkel.

Men i stedet for et føringsmål til hjemmeholdet, så var det Derby, der bragte sig foran efter 16 minutters spil – men med stor hjælp fra Wycombe.

Et hjørnespark fra Derby blev sendt til forreste stolpe, hvor Uche Ikpeazu kom op til bolden. Han fik dog et helt forkert træf på bolden, som han dirigerede i eget net, i stedet for at heade den væk fra mål.

Det mål var også forskellen på de to hold, da de gik til pause.

Tre minutter inde i anden halvleg fik Ikpeazu muligheden for at gøre skaden fra første halvleg god igen.

Derbys Josh Knight begik straffespark, og det blev skurken fra første halvleg sat til at sparke.

Han sparkede midt i målet, mens Derby-keeperen sprang til siden, og så stod det 1-1.

Kampen fortsatte med at være jævnbyrdig med chancer i begge ender, men med Derby mest på bolden.

Midtvejs i halvlegen fik Lee Gregory en fin afslutningsmulighed fra en spids, som han afsluttede fladt mod det korte hjørne, men bolden blev pareret til hjørne.

Derfor lignede det en pointdeling, men i det 94. minut blev Andre Wisdom helten, da han sikrede 2-1-sejren.

Samtidigt med dette opgør vandt Reading med 2-0 på udebane over Bristol City, mens Middlesbrough hjemme vandt 2-1 over Huddersfield.


Af Andreas Roesen
Fredag 16. april