Luk

Desler-oplæg i Haugesunds EL-storsejr

| Europa League | 0 kommentarer
Desler-oplæg i Haugesunds EL-storsejr
Foto: FK Haugesund

Mikkel Desler lagde op til fjerde scoring, da Haugesund vandt hele 5-1 over Cliftonville og spillede sig videre i Europa League-kvalifikationen.

Med en udesejr på 1-0 stod Haugesund med det ene ben i anden runde af Europa League-kvalifikationen, da nordirske Cliftonville torsdag aften kom på besøg.

Allerede efter fem minutter blev det hele endnu bedre for Eliteserien-mandskabet, der startede med både Mikkel Desler og Benjamin Tiedemann Hansen på banen, da Kristoffer Velde gjorde det til 1-0 på et langskud.

Gæsterne nåede at komme tilbage i kampen, da Conor McMenamin udlignede efter 17 minutter, men herefter tog de norske værter for alvor fat.

Inden pausen scorede Haugesund to gange, da først Martin Samuelsen headede føringen i mål efter 36 minutters spil, inden Ibrahima Kone fordoblede føringen i første halvlegs overtid.

Mikkel Desler havde en fod med i nordmændenes fjerde scoring, da han syv minutter inde i anden halvleg sendte et indlæg i feltet. Her fandt danskeren Bruno Leite, som pandede 4-1-målet i kassen.

Kristoffer Velde var dog ikke færdig endnu, og et lille kvarter senere tog han et træk ind i banen og bankede bolden i kassen.

Det blev kampens sidste scoring, og Haugesund er derfor videre med en samlet sejr på 6-1. 

Andetsteds var Thomas Mikkelsen sammen med islandske Breidablik i aktion mod Vaduz fra Liechtenstein. Desværre for danskeren endte det ikke positivt.

Det første opgør var endte 0-0, men hjemmeholdet sikrede sig en sejr på 2-1 og sendte Breidablik ud af Europa League-kvalifikationen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 20. august
Mandag 19. august