Luk

Desperat Ancelotti: Vil låse spillerne inde

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Napoli - Genk
Champions League gruppe E (10/12)
bet365 1,16 7,50 17,00
NordicBet 1,17 8,80 19,00
Oddset 1,16 7,65 15,00
YouBet 1,17 8,75 18,25

Napolis spillere må fra onsdag til lørdag ikke tage hjem til sine familier. Det har cheftræner Carlo Ancelotti bestemt mandag morgen.

Det går ikke Napolis vej for tiden, og fra onsdag i denne uge forsøger manager Carlo Ancelotti sig med hårdere midler.

Således vil han holde sine spillere i såkaldt 'ritiro' fra onsdag til lørdag, hvor man møder Udinese i Serie A, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Napoli tabte søndag aften til Bologna med 1-2, og Ancelotti forklarede efterfølgende, at han ville tage en snak med sine spillere, som ifølge Ancelotti også skulle til at tage ansvar for Napolis svigtende resultater.

'Ritiro' er et italiensk begreb, som bruges om et holds tvungne ophold på et hotel mellem kampe og træninger, når tingene ikke går som planlagt.

Netop et sådant 'ritiro' har skabt store problemer for Napoli for godt en måned siden, da holdet var placeret i 'ritiro' op til en CL-kamp mod Salzburg.

Det var truppen stærkt utilfreds med, hvorfor truppen og træner Ancelotti gik imod Napoli-ledelsens beslutning om at holde truppen i 'ritiro' ved ikke at møde op på hotellet og til pressemødet efter kampen.

Napoli-spillerne kontaktede blandt andet advokater for at få hjælp i sagen.

Nu lader det dog til, at også Ancelotti synes, at et 'ritiro' er en god idé, og det vil lørdag vise sig, om det har en indflydelse på Napolis resultater.

Napoli er nummer syv i Serie A, men har ikke vundet i otte kampe i streg.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

29 Corleone 15:44          
You gotta love Italy.
pibbles|FCBayern 15:57          
Som om det er svaret at holde spillerne på et hotel. Og at det overhovedet er en mulighed er sygt. Men Napoli er en synkende skude.
Socialistens 16:13          
Pheew, jeg mangler faktisk noget mere arbejde, er uddannet pædagog og er god til at håndtere den her type ting.
Ansæt mig til at hjælpe en mand der tydeligvis er helt lost :D ... det kommer kun til at gøre det hele værre!
Mummisball 16:21          
Synkende skude ligefrem.. Skal vi nu ikke lige spise brød til.. Er i krise i serie A lige pt, det kan vi blive enige om.. Og har ikke råd til at vente ret meget længere end at Carlo må smutte.. Spillet har fuldstændig sejlet under ham i denne sæson..
Limfjorden 18:48          
Ville nok gå en anden vej, kig engang på hvad Leicester gjorde da de blev mestre - tog på hyggetur til KBH og har lige gentaget turen, får lige en tanke, hvis Liverpool misser, kunne det så ikke lige ligge til Leicester at snuppe mesterskabet, se lige overskriften: tidligere Liverpool træner snupper mesterskabet, Liverpool snubler endnu engang, måske!!!
En lang omvej omkring Napoli problematikken, men Juventus vs Napoli kan vel sammenlignes med lidt god vilje.
Poor Scouser Tommy 21:10          
Det svarer jo til næsten en husarrest. Ret bizart. Kan godt forstå, spillerne ikke er helt tilfredse med den behandling.
Celestino 21:19          
Don Carlos metoder lyder ikke specielt gode. Den slags nonsens burde høre fortiden til.
Mandag 9. december
Søndag 8. december