Luk

Det bliver stille i AaB: Vores trup er på plads

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (08/03)
Bet25 2,22 3,20 3,25
Oddset 2,25 3,30 3,35
bet365 2,10 3,40 3,30

AaB-direktør Thomas Bælum fortæller, at den nordjyske klub skal foretage sig så lidt som muligt i vinterens transfervindue. Det umiddelbart eneste, der skal ske, er, at Robert Kakeeto skal lejes ud.

Transfervinduet er sparket i gang, og eksempelvis OB er kommet ud af starthullerne med bulder og brag.

I det nordjyske har der været anderledes stille. AaB har som det eneste sendt Wessam Abou Ali tilbage til Vendsyssel FF på en lejeaftale, og hvis det står til direktør Thomas Bælum, så bliver der ikke lavet ret meget om på det.

- Jeg skal passe på med at sige, at det bliver det mest stille transfervindue nogensinde – det bliver det nok ikke. Men vi har hele tiden meldt ud, at det, vi går i møde, er et meget stille og roligt transfervindue, siger Bælum til bold.dk.

- Vi føler, at truppen er på plads, og at vi er godt besat på alle positioner. Vi har haft få skader, og når vi har kørt på fuld ydeevne, så har vi et tophold. Derfor skal der ikke ske det store.

- Vi har nogle spillere, der har været udlejet, og som vi har skullet tage stilling til – men derkommer ikke til at ske drastiske ændringer fra vores side. Man ved dog aldrig, hvad der kan ske, hvis der kommer henvendelser, siger Thomas Bælum.

Kakeeto skal lejes ud igen
Han slår fast, at der ikke har været en eneste konkret henvendelse på nogen spillere. Alligevel kan der blive tale om afgange – dog ikke sådan nogen, der kommer til at skabe genklang verden over,

Helt konkret kan der blive tale om, at den 24-årige midtbanespiller Robert Kakeeto skal lejes ud igen, efter at han er vendt tilbage fra Helsinki IFK.

- Han har haft et godt ophold i Finland, men han vil gerne tilbage til Danmark. Han er den eneste, hvor vi siger, at det godt kan være, at en lejemulighed skal forfølges, siger Thomas Bælum.

Midtbanespilleren er således ikke en del af planerne lige nu.

- Der er stor konkurrence på midtbanen. Når vi har haft folk som Kasper Kusk og Oliver Abildgaard siddende ude på bænken, så er der et stykke vej.

- Robert har gjort det godt, men der er nogen, der er et stykke foran, og vi vil hellere have, at en mand som ham får noget spilletid på et førstehold i stedet for at spille på vores reservehold, siger Thomas Bælum.

Godt dækket ind
Direktøren står med tøjlerne i transfervinduet, fordi AaB-bestyrelsen i forbindelse med Allan Gaardes fratrædelse besluttede, at der ikke skulle hyres en sportschef til vinterens transfervindue.

Inge André Olsen er godt nok blevet ansat, men han kommer udgangspunkt først til april – derfor er det Bælum, der har ansvaret.

- Heldigvis er det ikke et transfervindue, hvor vi skal skifte en tredjedel af truppen ind og ud. Det var selvfølgelig også en del af bestyrelsens overvejelser, da man besluttede at køre uden sportschef i nogen måneder.

- Der er selvfølgelig henvendelser og den slags, men jeg har kompetente folk, der kan støtte mig, og vi føler os godt dækket ind. Det er selvfølgelig nyt for mig, men så er det godt, at jeg har baggrund i branchen, siger Bælum, der selv har spillet et hav af fodboldkampe på topplan.

Han fortæller, at AaB ikke kommer til at forsøge at overbevise Stabæk om, at Inge André Olsen skal til Aalborg med det samme.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

bruger 130576 09:07          
Konkurrenterne forstærker sig mens AaB ser på...
Er økonomien så presset
proege 09:13          
Få tjent lidt på Okore nu, og så kunne det være lækkert hvis der kom en rigmandsklub og så en stjerne i Magnus c.
JUXTAPOZ 09:18          
@bruger 130576

AaB forstærkede sig i sommer, og kontinuitet er en meget vigtig del af fodbold. Derfor skal de ikke ud og hente nye spillere i hvert vindue. Det afhænger dog af om der sælges spillere. Jeg ved f.eks., at Friis gerne ser en hurtig kant til at løbe dybt, så man har flere kort at spille på, men det er jo heller ingen hemmelighed, at der skal en del penge i kassen først.
Man havde i løbet af efteråret nogle problemer med skader hos vigtige offensive spillere, og det sætter sine spor i alle klubber. Endvidere er Fossum og Olsen spillet godt ind på holdet nu, og hvis Thelander får en god opstart uden skader, så kan foråret blive rigtig spændende, set med AaB-briller.
AaBager 11:45          
Proege: At Magnus C stadig bliver udsat for hån, er useriøst. Han spiller hver gang, når han er klar, fordi ingen andre af vores midtbanespillere, har deres force i defensiven. Han udfører hans opgaver og gør det godt. Med Olsen, Fossum og Lucas A foran, er vi nødt til at have en Kvist-type til at bryde modstanderens angreb. Så gør det ikke noget, at han overlader bolden til de tre andre, når han har erobret den.
AaBager 11:47          
brugerxxx

Selvfølgelig vil er klub som AaB, altid kunne forstærkes, men hvis jeg ser realistisk på det, synes jeg sgu vores trup er glimrende som den er.

Håber Okore ryger og selv hvis Abildgård også smutter, ser jeg ikke indkøb før til sommer som en nødvendighed.
Halil 11:54          
synes jeg sgu vores trup er glimrende som den er.
Så må du også være skuffet over AaBs placering i tabellen, samt ikke mindst pointhøst.

Jeg synes måske ikke truppen er glimrende, men den er til mere end det pointsnit vi har.
JUXTAPOZ 12:39          
@AaBager

MC har helt klart forbedret sig, men han har nogle gevaldige udsving, hvor han kommer til at se direkte dum og doven ud. Især i den sidste kamp mod FCN (en MEGET vigtig kamp)var han fuldstændig væk, og kunne slet ikke følge med tempoet samt lavede mange personlige fejl.
Desuden har han haft en håndfuld kampe i sæson foreløbigt, hvor han ligner én, som ganske enkelt ikke kan følge med i tempoet. Dette har naturligvis også noget med resten af holdet, taktikken samt modstanderne at gøre.

Personligt kan jeg bedre lide defensive midtbanespillere med mere attitude, energi, tempo, men MC ligner i statur og type, spillere som Billing og Busquets. De ser lidt lade og langsomme ud.
Søndag 7. marts