LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dhaflaoui stopper i FC Nordsjælland

| Superligaen | 5 kommentarer
Dhaflaoui stopper i FC Nordsjælland
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Den unge FC Nordsjælland-kantspiller Souheib Dhaflaoui forlader klubben, når hans kontrakt løber ud denne sommer.

Souheib Dhaflaoui har kontraktudløb i FC Nordsjælland til sommer, og han får ikke kontrakten forlænget. Det fortæller klubbens sportschef Carsten V. Jensen til Frederiksborg Amtsavis.

Den 21-årige kantspiller var i efteråret udlejet til FC Helsingør, hvor han spillede syv 1.divisionskampe - fire af dem fra start. 

Ved juletid drog han hjem til FC Nordsjælland, hvor han i foråret har siddet på bænken i to kampe - og ellers slet ikke været med i kamptruppen.

I alt har Dhaflaoui spillet ni førsteholdskampe i FC Nordsjælland. Nu skal han finde nye græsgange.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

irtysh 08:45          
Eller kunstgræsgange ...
JuanitoMaravilla 09:22          
Mærkeligt at han ikke har fået mere spilletid.

I det henseende virker det egenligt ret svært at slå igennem som ung i Superligaen, som jeg synes overvurderer sig selv qua absurd fokus på organisation. Smid nogle unge og talentfulde ind og se hvad der sker. Der er efterhånden ret mange af dem.

For at tage et eksempel, så var Jonas Knudsen "en klart bedre spiller" end Riza Durmisi for få år siden i følge Thomas Frank og andre eksperter. Det egentlige styrkeforhold har dog vist sig at være en helt anden!

Organisationen fylder alt for meget i klubber som FCN, der tror at de er Barcelona. Heldigvis er landsholdets taktiske indstilling ved at ændre sig til en mere human taktisk indstilling.
Kampånden 09:39          
Specielt FCN udmærker sig jo ved ikke at give unge spillere chancen :)

Mon tro problemet er at der ikke er så mange klubber der også satser på unge spillere.
FCN må jo trods alt kunne stille med 11 mand på banen ad gangen. Det er ikke nok til den samlede talentmasse i Danmark selvom vi gjorde forsøget i denne sæson.

Men ærgerligt at der ikke var plads til ham. Jeg kunne godt lide Dhaflaoui, med masser af potentiale hvis han fik noget mere spilletid.
JuanitoMaravilla 11:41          
Okay.

Jeg synes bare at deres sytemfodbold kvæler talentets udfoldelse. Det kan godt være at FCN spiller med mange unge, og herfor vil de også fremstå som, men det er ikke det samme som at turde at lade disse unge spillere spille frit og herved udvikle sig til storspillere. De stramme og "smarte" 4-3-3 og 4-3-4 systemer er godt nok kedelige i praksis.
Vinje 13:16          
Smid nogle unge og talentfulde ind og se hvad der sker. Der er efterhånden ret mange af dem.
FCN er da det hold i Danmark som er bedst til at give deres talenter chancen, de har endda stillet op med en af Europas yngste start 11´ere. De har udviklet en stærk start 11´er, hvor 5 af dem er kommet på U21 landsholdet, og der ville sikkert være 6 med Gregor som er skadet. Derudover er Lobotka og Godsway kommet på henholdvis Slovakiets og Ghanas A-landshold.
Det kan godt være at FCN spiller med mange unge, og herfor vil de også fremstå som, men det er ikke det samme som at turde at lade disse unge spillere spille frit og herved udvikle sig til storspillere
Det er sjældent at FCN "kvæler" et stort talent. De har allerede skudt folk afsted til udlandet. Eksempler som Uffe Bech, AC, Emre Mor, Bruninho, Okore, Bjelland, Adu.
Derudover har de en stor talentgruppe, som er de næste i rækken til at solgt til udlandet, som for eksempel Lobotka, Maxsø og Ingvartsen.
De stramme og "smarte" 4-3-3 og 4-3-4 systemer er godt nok kedelige i praksis
FCN har omstillet sig til 3-4-3 med et mere direkte og aggresivt spil end tidligere, som de unge spillere har tilpasset sig rigtig godt til.


Dhaflaoui var et stort talent, men har ikke kunne slå igennem i FCN. Han har fået nogle få kampe på 1. holdet, kampe på reserveholdet, lejeophold i Helsingør og mulighed for at prøve sig frem for MLS-klubber uden den store succes. Så kan FCN ikke gøre meget mere end det.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj