Luk

Di Maria: Klar til at genindtage Real-rolle

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Elche - Real Madrid
Copa del Rey (20/01)
Oddset 5,50 4,10 1,50
bet365 6,50 4,00 1,53

Angel Di Maria er klar til at acceptere en rolle længere tilbage på midtbanen, ligesom den position han spillede i sine år hos Real Madrid.

Angel Di Maria er offer for konkurrencen fra én af de mest prominente angrebstrioer i fodboldverdenen.

Til dagligt kæmper den rutinerede argentiner med Neymar, Kylian Mbappé og Lionel Messi om spilletid i PSG's angreb, hvilket, med enkelte undtagelser, har henvist Di Maria til bænken, når de tre andre er spilleklar i denne sæson.

Da Di Maria blev skiftet ind i onsdagen Champions League-basker mod Manchester City, var det ikke i stedet for én af de tre superstjerne. I stedet kom han ind på en offensiv midtbaneposition lige bag ved trioen.

Selv har Di Maria ikke noget imod rollen. Det siger han til mediet RMC Sport.

- Jeg synes, at jeg allerede har vist, at jeg kan spille på den position. Det var faktisk mit bedste år hos Real Madrid i 2014. 

- Manageren ved, at jeg kan spille der. Det er op til hans beslutninger. Hans job er at tage beslutninger, og vores jo er at gøre det bedste vi kan, om det er på midtbanen, i angrebet eller et andet sted.

- Det er sandt, at jeg foretrækker at have bolden ved mine fødder. I 2014 spillede jeg på midtbanen, og det havde jeg det rigtig godt med – jeg var meget glad for det. 

Di Maria kan godt se sig selv udfylde samme rolle på PSG's midtbane.

- Med kvalitetsspillere som Marco (Veratti, red.), Leandro (Paredes, red.) og Gana (Gueye, red.) kunne det fungere, men det er managerens beslutning.'

Angel Di Maria spillede for Real Madrid fra 2010-2014, hvor han primært spillede offensiv midtbane i sin sidste sæson for Kongeklubben.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar