LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Di Maria: Kunne sagtens spille for Barcelona

| Champions League | 39 kommentarer
Di Maria: Kunne sagtens spille for Barcelona
Foto: Getty Images
PSG's Angel Di Maria har ikke noget særligt forhold til sin tidligere klub Real Madrid, og han ville ikke have problemer med at spille for FC Barcelona.

PSG tørner onsdag sammen med Real Madrid i Champions League, og forud for opgøret skyder den tidligere Real-spiller Angel Di Maria med skarpt.

Argentineren fortæller nemlig, at han ikke har følelser for sin tidligere klub og ikke ville have noget problem med at spille for ærkerivalerne FC Barcelona.

- Mit forhold til Real Madrid er ovre, fordi mit ophold sluttede. Jeg ville helt ærligt ikke have noget problem med at spille for Barcelona, tværtimod. Den eneste klub, jeg ikke kunne spille for, er Newell's Old Boys, fordi jeg er fan af Rosario Central, siger Di Maria ifølge AS.

- Vi er bevidste om, at vi har alt at vinde i denne turnering, og det er vores intention, men vi er ikke de eneste. Der er professionel konkurrence fra forskellige hold, som altid gerne vil løfte trofæet. De seriøse ting starter fra nu af.

Angel Di Maria spillede i Real Madrid fra 2010 til 2014.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

39 kommentarer

Tonytouch 22:04          
Vildt nok. Har ikke meget til overs for ham efter sådan en udtalelse. Men det viser vel bare også han er ikke en klub mand, men tager derhen hvor pengene er størst.
miks 22:11          
Enig, det kunne han da sagtens. Det er pladder romantik at tro loyalitet er noget der fylder særlig meget på det niveau. Messi er da også kun i Barca fordi han får den mest sindsyge løn og vinder det meste hele tiden. Det er da også ligegyldigt for underholdningen fejler ikke noget.
Finesse 22:13          
Tonytouch

Nu var det jo Madrid der valgte ham fra, og ikke omvendt som jeg husker det.
second47 22:16          
Di Maria har ikke niveau til at spille for Barcelona ... og havde det ikke for Real Madrid ...
Tonytouch 22:18          
Det mener du alligevel ikke? Hvornår har du sidst set en tidligere/nuværende Barca eller Real spiller lave sådan et skifte? I engelsk fodbold er det måske anderledes som vi har set i det seneste transfervindue, men det er da godt nok en klam udtalelse fra en mand der spillede i klubben i 4 år.
Tonytouch 22:21          
Finesse

Han krævede vist en løn som åbenbart lå i toppen af hierkiet i Madrid. Han ender sikkert i Kina om et par år, ville ikke overraske mig
TheFischers 22:23          
Det er pladder romantik at tro loyalitet er noget der fylder særlig meget på det niveau. Messi er da også kun i Barca fordi han får den mest sindsyge løn og vinder det meste hele tiden.
Håbløs udtalelse. Du aner ikke noget som helst om Messis eller nogen andres motiver for at spille, hvor de spiller, så hvorfor udtale dig om det? Bare fordi penge tydeligvis er den vigtigste motivation i dit liv, og fordi loyalitet ikke findes i din verden, så betyder det ikke nødvendigvis, at det samme er tilfældet for resten af verden. Der er heldigvis stadig massere af spillere, der er loyale over for deres klub det meste af deres karriere. I Barca alene er der adskillige eksempler på det i nyere tid (og også på det nuværende hold), og det er der også i andre storklubber rundt omkring i Europa.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar