Luk

Diagne-hattrick hjalp Galatasaray til stor sejr

| Super Lig | 1 kommentar

Infoboks

Rizespor - Galatasaray 0-4
Süper Lig
45' 0-1 Mbaye Diagne
52' 0-2 Mbaye Diagne
77' 0-2 Fernando Boldrin
79' 0-3 Mbaye Diagne
86' 0-4 Taylan Antalyali

Galatasaray vandt lørdag aften sikkert med 3-0 på udebane mod Rizespor i den tyrkiske Super Lig.

Der stod Galatasaray på det hele, da Istanbul-klubben tidligt lørdag aften besøgte Rizespor i den bedste tyrkiske liga.

Storklubben, der før kampen lå nummer tre i rækken, dominerede stort i første halvleg, men måtte alligevel vente til kort før pausen med at få scoret.

En Rizespor-forsvarer plantede en albue i ansigtet på en modstander efter et hjørnespark, og det takserede dommeren til et straffespark.

Senegalesiske Mbaye Diagne fik ansvaret fra pletten, og det forvaltede han fint og bragte Galatasaray foran med 1-0 i første halvlegs overtid.

I anden halvleg skulle gæsterne ikke bruge ligeså lang tid til at finde netmaskerne, da Diagne var på pletten igen efter 52 minutters spil. Han modtog bolden på kanten af det lille felt, hvorfra han via en forsvarsspiller satte den ind til 2-0.

Efter 77 minutter var Rizespor igen igang med at svinge med albuerne - denne gang var det Fernando Boldrin, der ramte en modspiller i hovedet. Det gav ham hans andet gule kort, og Rizespor var derfor i undertal i kampens sidste 13 minutter.

Det blev dyrt.

Først fuldendte Diagne sit hattrick, da han igen var på plads dybt inde i feltet, hvor han med en skudfinte snød målmanden og satte den ind efterfølgende.

Tre minutter scorede Taylan Antalyali kampens sidste mål. Han modtog bolden på kanten af feltet, og efter en berøring skruede han den flot ind i det højre målhjørne.

Kampen endte derfor 4-0 til Galatasaray, der dermed spiller sig op på siden af Fenerbache og Alanyaspor i toppen - dog med en kamp mere end konkurrenterne.

Rizespor ligger efter nederlaget nummer ti.


Af Jonas Nielsen

1 kommentar

bruger 183706 06:56          
4-0 Tak
Torsdag 2. december
Onsdag 1. december