Luk

Didier Deschamps: Må ikke blive for selvsikre

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, advarer de franske spillere mod at blive for selvsikre inden kampene ved EM-slutrunden, hvor han siger, at de skal tage én kamp ad gangen.

De regerende verdensmestre fra Frankrig er blandt favoritterne til at vinde sommerens EM-slutrunde, men landstræner Didier Deschamps opfordrer spillerne til ikke at blive for selvsikre inden slutrundens kampe.

For selvom de franske tilhængere har stor tro på deres eget hold, så fortæller Deschamps til Mundo Deportivo, at det kan være en ulempe, hvis selvtilliden bliver for stor.

- Vi har kvalitet, talent og spillere på et højt niveau, men det vil vi også stå over for på banen. Vi må ikke befinde os i en tilstand af tilfredshed.

- I Frankrig er der mange, som tror, at vi ikke behøver gå på banen, fordi vi allerede har vundet kampene. Dét er det værste for en atlet på et højt niveau, siger Didier Deschamps og tilføjer:

- At vinde på det højeste niveau er meget svært, og det er sværere at blive på toppen. Men vi har spillere med den ambition, og så skal vi forhindre, at de bliver for selvsikre. 

- Vi kan ikke tænke på Wembley allerede. Vi er først nødt til at tage til München og Budapest, siger den franske landstræner ifølge Mundo Deportivo.

Frankrigs første kamp ved EM-slutrunden er tirsdagens kamp mod Tyskland i Gruppe F. Den kamp sparkes i gang klokken 21.


Af Krister Olsen
Søndag 25. juli