Luk

Diks i spil til Horsens-duel: Det er gået hurtigt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Kevin Diks fortæller, at han for to uger siden følte sig langt væk fra at spille grundet sin skade, men siden er det gået hurtigt, og han er nu i spil til weekendens kamp.

AGF har i de seneste tre kampe måtte undvære Kevin Diks, men nu lysner det på skadesfronten for den hollandske back.

Kevin Diks fortæller således Århus Stiftstidende, at han er i spil til søndagens hjemmekamp mod AC Horsens.

- Det har vist sig, at jeg nu har misset tre kampe, selvom jeg har været ude i fem uger, og det er billigt sluppet. Landsholdspausen har været rigtig god for mig. For to uger siden følte jeg mig ret langt væk fra at spille, men det er gået hurtigt på det seneste, og nu må vi se, hvad der sker i de kommende dage.

- Jeg skal igennem de sidste skridt, og så må vi se, om jeg er klar til på søndag. Det er også trænerne, der bestemmer det, siger Kevin Diks til stiften.dk.

24-årige Kevin Diks har AGF lejet i Fiorentina, ligesom det var tilfældet i sidste sæson.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

nicpedersen 07:51          
Meget irriterende at mangle ham her i begyndelsen af sæson, desværre sjovt nok præcis ligesom sidste år. Han er godt nok dygtig.
RaSMuS. 08:20          
Meget irriterende at mangle ham her i begyndelsen af sæson, desværre sjovt nok præcis ligesom sidste år. Han er godt nok dygtig.
Enig. Han har et stort potentiale, hvilket man i den grad så i slutningen af sidste sæsons grundspil, hvor han havde nogle store præstationer mod FCK og FCM. Hans topniveau og hans potentiale overstiger jo nok Munksgaards, men jeg er alligevel ikke så skråsikker på, at Diks bliver starter - Munksgaard viser sig bare igen og igen som en hard worker, som bare formår at højne niveauet en smule mere, når han bliver presset. Konkurrencen på højre back er fremragende hos os.
Juniorx 12:01          
Tror som sidste sæson at de kommer til at dele den lidt, alt efter hvad der er brug for. Mod hurtige kanter er Diks at foretrække. Dem der spiller fysisk er Munksgaard nok i spil.

Munksgaard er god på nogle punkter, men mangler fart. Men hans indkast, vilje og indlæg er rigtig stærke. Men Diks er bedre i spillet, teknisk bedre og hurtigere.

Tror dog ikke han starter imod Horsens.
FRC 12:36          
Ville overveje navneændring ;)
AltidHvid 20:18          
Nå, hvad overvejer du så, du skal hedde?
Søndag 25. oktober