LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Direkte bronzeduel spilles i Esbjerg

| International | 0 kommentarer
Direkte bronzeduel spilles i Esbjerg
Foto: Getty Images

Infoboks

Tirsdag aften mødes Esbjerg og OB i en direkte duel om tredjepladsen i Superligaen, mens La Liga, Premier League og Æresdivisionen også er i gang.

I kampen om Superligaens tredjeplads kan der tirsdag aften tages vigtige skridt, når tredjepladsen Esbjerg tager imod Superligaens nummer fire, OB. 

Det sker på Blue Water Arena, hvor Esbjerg med en sejr kan spille sig hele fire point foran OB, mens fynboerne kan gå forbi Esbjerg og føre med to point, skulle det blive en OB-sejr.

Sidst de to hold mødtes var i pokalturneringen, hvor OB vandt efter straffespark, mens det i Superligaen er blevet til en sejr hver.

Bronzeduellen er dog ikke eneste seværdige fodboldkamp, der spilles tirsdag.

I den spanske La Liga kan FC Barcelona komme tæt på endnu et spansk mesterskab, da de med en sejr over Alaves blot skal bruge fire point fra fire runder.

Også Premier League er i gang i midtugen, hvor blandt andet Tottenham møder Brighton, mens danskerklubben Southampton møder Watford ude.

Traditionsklubben HSV spiller semifinale i den tyske pokalturnering mod Yussuf Poulsens RB Leipzig, og Ajax kæmper for mesterskabet, når de møder Vitesse i Æresdivisionen.

Tirsdagens højdepunkter:
19.00 Esbjerg - OB
20.45 Watford - Southampton
20.45 Tottenham - Brighton
20.45 Ajax - Vitesse
20.45 HSV - RB Leipzig
21.30 Alaves - Barcelona


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj