Luk

Direktør Janus Kyhl stopper i Helsingør

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Direktør Janus Kyhl stopper i Helsingør
Foto: Getty Images

FC Helsingør meddeler, at direktør Janus Kyhl stopper i klubben ved udgangen af august.

Janus Kyhl har som direktør været med til at føre FC Helsingør op gennem rækkerne i dansk fodbold, men nu er det slut.

Den 1. september stopper Janus Kyhl nemlig i sin stilling som direktør, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

- Janus Kyhl har været hjertet i FC Helsingør gennem meget af klubbens historie. Vi vil gerne takke ham for alt, han har gjort for klubben og ser frem til at hylde ham og fejre kronen på hans indsats for klubben, nemlig det nye stadion, når det åbner til sommer, siger bestyrelsesformand Jordan Gardner.

FC Helsingør ligger før sidste spillerunde til at rykke ud af 1. division – blot et år efter nedrykningen fra Superligaen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Daemon 15:26          
FC Helsingør er så godt som sikker på at rykke ud af 1. division
Ah, er de nu det? Hvis de skal blive oppe, kræver det, at de selv slår Lyngby, og at Hvidovre taber i Fredericia. Oddsene for de ting er hos bet365 sat til hhv. 3,10 og 2,10, så Helsingør har vel cirka 15% chance for overlevelse.

"Så godt som sikker" må kaldes noget af en stramning.
AK78 15:34          
Hvidovre henter point i Fredericia, som intet har at spille for tror jeg.
Lyngby har tredjepladsen at spille for så den vinder Helsingør nok ikke.
bjerghest 15:37          
Helsingør skal hente en sejr og er afhængig af andre resultater. Lyngby har tredjeplads de kan nå og målt på materialet så er Lyngby i min optik favoritter. Samtidig må Hvidovre ikke få point mod Fredericia der har ingenting at spille for.

Så jo, den er så godt som sikker. Jeg giver det max 5% for overlevelse.
Gilbert09 15:42          
Det må handle om økonomisk tilpasning til nye tider - det meste af spillertruppen følger sikkert i hans fodspor i den kommende tid. Spændende om klubben er så vingeskudt, at de rutsjer direkte ned i Danmarksserien.

FC Helsingør har været på en spændende sportslig rejse siden de stillede op som "Elite 3000" i 2. division.
UMURUM 16:03          
Det er lidt tidligt at lægge Helsingør i graven, men det ser selvfølgelig svært ud, når man tænker på deres rædsels sæson. De slog dog Lyngby i Helsingør i efteråret, så helt umuligt er det ikke.
XSDU 16:21          
Det er ikke bare en journalistisk stramning, det er journalistisk inkompetence. Men det ser vi jo snart eksempler på dagligt, her på sitet.

Ja det er svært. Men som en med større matematiske evner end jeg regner ud, så er der 15 %, i forhold til de odds der er.

Og angående Kyhl.....Man må da sige det er super timing. Klubben er i fare for at rykke ned, og så melder man det lige ud inden det er afgjort. Så er man sikker på, ikke at få skudt i skoene, at det er fordi klubben i værste fald skal spille i 2.division, efter sommerferien.

Problemet er bare at han ER gennemskuet.
Det er noget af det mest kujonagtige at gøre. Stikke halen mellem benene og rende sin vej, i en tid hvor klubbens sportslige succes er begrænset.

Det minder om plastic fans af visse hold, der kun kommer på stadion i opgangstider.

Det havde jeg trods alt ikke troet om Janus Kyhl.....Skuffelse på højeste niveau.

.....Man kan så for den del håbe, at FC Roskilde ender med, at gå ned i 2.division frivilligt.
Det er der en artikel der beskriver muligheden for, hos en af de store formiddagsaviser.

Ikke at jeg ønsker at FC Roskilde skal ned på den måde, det fortjener ingen, Men hvis Kyhl forlader det han tror er den synkende skude, kunne det da være lidt interessant, om FC Helsingør overlevede alligevel.
lutchavez 17:18          
Er der overhovedet nogen af jer som har lidt indsigt i Helsingør. De har fremtiden sikret fuldstændigt økonomisk med de nye Amerikanske ejere, og det har hele tiden været en del af planen at Kyhl skulle trække sig tilbage. Han har været en del af et hav af oprykninger, nyt stadion og nye ejere. Der er massere af flueben han kan sætte ud for de mange udfordringer. Det vigtigste for klubben er de nye klubsamarbejder og de nye ejere som giver mulighed for at være en del af et stort scoutingnetværk og udlejning af relativt gode spillere til klubben. Der er masser af positive ting som gør at de går en interessant tid i møde.
Onsdag 19. juni