Luk

Luk

Direktør om Skov Olsen: Kompleks situation

| Serie A | 11 kommentarer

Infoboks

Bolognas administrerende direktør Claudio Fenucci udtalte sig onsdag eftermiddag om Andreas Skov Olsens fremtid i klubben, hvor han kaldte danskeren for en af holdets mest talentfulde spillere.

Andreas Skov Olsen har i en rum tid lignet en færdig mand i Bologna, hvor hans træner Sinisa Mihajlovic offentligt har luftet tvivl om danskerens engagement i klubben.

I forbindelse med præsentationen af Michel Aebischer, udtalte klubbens direktør Claudio Fenucci sig om situationen med Skov Olsen, og han havde ros til Skov Olsen trods den lidt turbulente situation.

- Jeg har sagt, at vi kun kan støtte træneren. Skovs situation er kompliceret, for han er en af de mest talentfulde spillere, vi har på holdet.

- I den forstand er situationen anderledes end Mitchell Dijks', selvom han stadig er meget professionel. For mit vedkommende kan det forblive sådan her, men det er klart, at den endelige afgørelse er op til manageren.

Andreas Skov Olsens fremtid har været højst omdiskuteret den seneste tid, hvor belgiske Club Brügge er blevet nævnt som favorit til danskerens underskrift.


Af Cillian Murphy

11 kommentarer

LarsHD 17:27          
Han skal bare afsted asap!
Drizzt Do'Urden 18:03          
Har læst på Rangers fanforum, at italienske medier nu beskriver handlen med ASO til Brugge som død, men har ikke selv kunne finde noget om det. Er ikke skarp på italiensk.

Er det bare en flok skotter der digter?
LarsHD 18:07          
Ville også hellere at han tog til Rangers..
Skytte 18:10          
Lyder mest som en sang for at få prisen lidt op…hvis han er den mest talentfulde spiller så kunnet der jo kun blive tale om en udlejning
poh 18:22          
Hvad med et skifte til en anden serie a klub? Nogen der ved om der er interesse på de kanter? Jeg mener, Belgien eller Skotland - så kunne han lige så godt rejse hjem til suppen jo. Og det er ikke en opfordring xD
cloc 18:23          
Den klub er meget snik snak, han finder noget snart
Fredag 27. maj