LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Disciplinærinstans har overvejet pointstraf

| Superligaen | 16 kommentarer
Disciplinærinstans har overvejet pointstraf
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Pulje 1 (21/04)
bet365 2,37 3,40 2,90
NordicBet 2,45 3,40 2,90
Oddset 2,30 3,40 3,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Fodboldens Disciplinærinstans skriver i sin afgørelse om Adolfo Sormanis karantæne, at man har overvejet pointstraf til Vejle Boldklub.

Adolfo Sormani er lørdag blevet idømt fem spilledages karantæne, fordi han i kampen mod AC Horsens var i kontakt med sin bænk, selvom han havde karantæne.

Fodboldens Disciplinærinstans har sågar overvejet, om fem spilledages karantæne og en bøde til klubben på 5.000 kroner var nok.

- Disciplinærinstansen har overvejet, om det var grundlag for at anvende andre sanktioner end karantæne og bøde, herunder fratagelse af point. Disciplinærinstansen har dog ikke fundet fuldt tilstrækkeligt grundlag for dette, skriver disciplinærinstansen.

Fodboldens Disciplinærinstans skriver desuden, at Adolfo Sormani har overtrådt DBU's love, fordi han ikke har afgivete de oplysninger, som han er blevet bedt om.

Derudover beskrives det, at Vejle Boldklub ifølge disciplinærinstansen har et ansvar for, at den slags regelbrud ikke sker.

- Ved ikke at træffe nødvendige foranstaltninger til sikring heraf har Vejle BK udvist usportslig og illoyal adfærd, hvilket er i strid med DBU's love, skriver disciplinærinstansen.

Vejle Boldklub har fem kampe tilbage i efteråret, og derfor er Sormani ikke tilbage på bænken før til foråret.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 19. april