Luk

Discovery raser videre - YouSee tror på løsning

| bold.nyt | 35 kommentarer
Discovery raser videre - YouSee tror på løsning
Foto: Getty Images

Discovery Networks har fredag indrykket annoncer hos flere medier, hvor YouSee får på puklen for at smide Discoverys kanaler ud af deres tv-pakker.

Tv-krigen raser mellem Discovery Networks og YouSee. Fredag har Discovery indrykket annoncer i flere medier, hvor YouSee bliver haglet ned.

Discoverys kanaler bliver hældt ud af YouSees tv-pakker i det nye år, men ifølge YouSee kan kanalerne stadig tilvælges i bland selv-pakker.

Den opfattelse har de ikke hos Discovery, og derfor har virksomheden altså valgt at rykke annoncer ind hos flere medier, hvor de blankt afviser, at der overhovedet forhandles mellem de to parter.

Hos YouSee vil man dog stadig gerne forhandle, siger administrerende direktør Jacob Mortensen, som kalder Discoverys annoncer for en 'hård måde at forhandle på.'

- Min ambition er stadigvæk, at vi finder en løsning på det her sammen med Discovery. Min dør står åben, i forhold til at vi fortsætter en forhandling. Jeg tror på, at så længe, der er en villighed til at finde en løsning, er der også en vej til forhandlingsbordet, siger Jacob Mortensen til Politiken.

Sagen brød ud tirsdag, da YouSee meldte ud, at Discoverys kanaler ikke er med i tv-pakkerne i det nye år. Det betyder, at YouSees kabelkunder ikke kan se de Superliga- og landskampe, som Discovery har rettigheder til.

YouSee forklarer ekskluderingen af Discoverys kanaler med, at kanalerne ikke bliver set i lige så høj grad som tidligere, men at kanalerne kan tilvælges i bland selv-pakker.

Det vil Discovery ikke være med til, og lige nu virker det til, at der er hårdknude i forhandlingerne. YouSees over en million kunder står dermed til at miste muligheden for at se eksempelvis Superliga- og landsholdsfodbold i deres tv.

Discovery gik allerede torsdag aggressivt til værks, da de i forbindelse med FC Københavns Europa League-kamp satte en reklame på skærmen, hvor der blev meldt klar besked til YouSee.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

35 kommentarer

Banditkrabat 11:08          
En anden måde før Discovery at sige "Vi ved godt at vi ikke har så mange seere som tidligere da vi ikke levere ordentligt TV, men vi elsker de penge vi får gennem faste tv-løsninger hvor vi ikke kan måle hvor mange der egentlig ser vores kanaler".
Få fingeren ud og accepter dog bare at kanalerne skal være mulige i Bland-selv, som alle andre udbydere er med på, så seerne kan vælge fra og til som det burde være.
Juvefreak92 11:13          
Mange af gider sgu ikk sidde og vælge fra og til, vi vil bare have en tvpakke der dækker det hele som hidtil....
Tanken 11:17          
Synd man skal til at have 25 forskellige udbydere eller streaming tjenester for at se fodbold, men det får forhåbentligt flere på stadion.

Jeg er også spændt på hvad det kan betyde for den nye tv aftale omkring Superliga rettighederne, samt hvad det vil betyde for når rettighederne skal genforhandles tror landsholdet.
BBR 11:25          
Gid man bare kunne betale for hvert program man ser, det ville gøre det hele nemmere...
Ignorado 11:32          
"DE PAKKER ER NOGET LORT, VI VIL HAVE BLAND SELV, JEG VIL IKKE BETALE FOR DE KANALER JEG IKKE SER!!!"

*yousee laver bland selv og udfordre kanaludbyderne til at acceptere det*

"FUCK YOUSEE, VI VIL HAVE PAKKER, VI GIDER IKKE SIDDE OG VÆLGE SELV!!!"
Harlem 11:36          
Pay per view er det jeg sukker efter.
lblblb 11:43          
Money rules.
Først overtager pengemaskinen TDC/Yousee Discoverys engelske kampe på Zee og nu dette, jeg fravalgte TDC for mange år siden, men alle de stakler der er bundet af deres boligselskabers aftaler er på røven.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober