LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Div-foreningen har dialog med nye sponsorer

| Superligaen | 3 kommentarer
Div-foreningen har dialog med nye sponsorer
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
Divisionsforeningen bekræfter, at Alka stopper som Superliga-sponsor til sommer. Der er dialog med interesserede virksomheder.

Når denne sæson afsluttes, afsluttes også et kapitel i Superliga-historien. Alkas hovedsponsorat af Superligaen udløber, og dermed er det slut med navnet Alka Superliga.

Jeg vil gerne sige tak til Alka for deres involvering i og bidrag til udviklingen af Superligaen i Danmark. Alka har været med til at levere forrygende oplevelser til fodbold-Danmark hver uge gennem tre et halvt år, siger direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

Allerede nu er der dialog med potentielle arvtagere.

- Før samarbejdet med Alka havde vi fire ligestillede partnere i stedet for et navnesponsorat. Om det er den ene eller den anden vej, vi skal gå, er ikke afgjort endnu.

- Vi gør os nogle overvejelser internt og har allerede dialog med en række interessante partnere – og ud fra den dialog samt det faktum, at vi har set en dokumenteret høj stigning i værdien af sponsoratet - former vi den fremtidige sponsorstrategi, siger Thomsen.

Inden Alka overtog sponsoratet, gik ligaen blot under navnet Superligaen.

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

3 kommentarer

bruger 154269 09:12          
Mon han fiske kvote kongen og lykke fonden kan finde den slat frem af den sorte kasse
Romano Danese 09:44          
Lige efter at Tryg købte Alka. Tankevækkende. Det er et led i Michael Hübbes benhårde plan om ekstra afkast til aktionærerne.

Spændende at se hvem der nu bliver sponsor.
Rogosjin 13:08          
Lige efter at Tryg købte Alka. Tankevækkende. Det er et led i Michael Hübbes benhårde plan om ekstra afkast til aktionærerne.
Nu var sponsoratet tidbegrænset, så det ville altid udløbe nu, og så er der jo i sagens natur åben budkamp om hvem der skal have det nye.

At Alka ikke vælger at byde ind igen er så hvad det er.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august