LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Div-foreningen har dialog med nye sponsorer

| Superligaen | 3 kommentarer
Div-foreningen har dialog med nye sponsorer
Foto: Getty Images
Divisionsforeningen bekræfter, at Alka stopper som Superliga-sponsor til sommer. Der er dialog med interesserede virksomheder.

Når denne sæson afsluttes, afsluttes også et kapitel i Superliga-historien. Alkas hovedsponsorat af Superligaen udløber, og dermed er det slut med navnet Alka Superliga.

Jeg vil gerne sige tak til Alka for deres involvering i og bidrag til udviklingen af Superligaen i Danmark. Alka har været med til at levere forrygende oplevelser til fodbold-Danmark hver uge gennem tre et halvt år, siger direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, i en pressemeddelelse.

Allerede nu er der dialog med potentielle arvtagere.

- Før samarbejdet med Alka havde vi fire ligestillede partnere i stedet for et navnesponsorat. Om det er den ene eller den anden vej, vi skal gå, er ikke afgjort endnu.

- Vi gør os nogle overvejelser internt og har allerede dialog med en række interessante partnere – og ud fra den dialog samt det faktum, at vi har set en dokumenteret høj stigning i værdien af sponsoratet - former vi den fremtidige sponsorstrategi, siger Thomsen.

Inden Alka overtog sponsoratet, gik ligaen blot under navnet Superligaen.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar