Luk

Divisionsforening: Spelmann kan ikke hentes

| Superligaen Grundspil | 20 kommentarer
Divisionsforening: Spelmann kan ikke hentes
Foto: Strømsgodset

Martin Spelmann kommer ikke til at spille Superliga i foråret på trods af, at han er klubløs for tiden efter hans kontrakt i Strømgodset blev ophævet. 

Mandag valgte Martin Spelmann og hans nu tidligere klub, Strømgodset, at ophæve kontrakten mellem de to. 

Det var Spelmanns ønske, da han ikke mente, han fik spilletid nok. 

- Jeg har fortsat ambitioner på fodboldbanen, og jeg vil bidrage i større grad, end jeg har fået gjort her i Strømsgodset. Der er det bedst for begge parter, at vores veje skilles nu, fortalte Spelmann til klubbens hjemmeside. 

Det har muligvis fanget interessen fra sportsdirektører rundt omkring i Danmark, men ifølge turneringschef for Divisionsforeningen, Peter Ebbesen, så er det ikke en mulighed at hente den kontraktløse Spelmann til Danmark. 

Det fortæller han til Tipsbladet

- Det er ikke en mulighed for danske klubber at skrive kontrakt med ham. Martin Spelmanns kontrakt blev ophævet efter 31. januar, hvor transfervinduet lukkede i Danmark, og så kan han ikke skifte til en dansk klub. 

- Jo, hvis han vil spille som amatør, og det tror jeg ikke, han er interesseret i. Reglerne er meget klare, så den dør er lukket

Danske klubber kan hente Spelmann, når sommerens vindue åbner, men indtil da må Spelmann kigge sig om efter en kontrakt et sted, hvor vinduet stadig er åben - eksempelvis i Norge eller Sverige. 


Af Jonas Dalgård
Lørdag 22. februar