Luk

Divisionsforeningen arbejder med tre scenarier

| Danmark | 12 kommentarer

Infoboks

FC København - Randers FC
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 1,40 4,75 7,00
NordicBet 1,38 4,90 7,85
Oddset 1,40 4,80 8,00
YouBet 1,41 5,15 7,75

Divisionsforeningen meddeler, at der arbejdes med tre forskellige scenarier for at afslutte 3F Superligaen og 1. division, og de alle indbefatter at alle kampe afvikles.

3F Superligaen og 1. division ligger fortsat stille, og mandag har klubberne og Divisionsforeningen drøftet mulige scenarier for afviklingen af resten af denne sæson.

Divisionsforeningen skriver i en pressemeddelelse, at der lige nu arbejdes på tre forskellige scenarier i plan A, som alle indbefatter, at samtlige kampe i de to rækker afvikles.

- Den første er med start ultimo april og afslutning slut juni. Version to indledes først medio maj og går frem til medio juli, mens den tredje version først begynder ultimo maj og varer til slut juli. 

- I alle tre versioner er der også planlagt med afvikling af de resterende kampe i Sydbank Pokalen, lyder det i pressemeddelelsen. 

Direktør Claus Thomsen udtaler:

- Vores overordnede mål er – ligesom de øvrige europæiske ligaer - stadig at få færdigspillet de forskellige turneringer, så der kan kåres en mester og findes op- og nedrykkere. 

- Der er selvfølgelig en række faktorer, der kan påvirke scenarierne. Udover at vi ikke kender startdatoen, så kommer internationale fælles aftaler også til at få stor indflydelse på de nationale ligaer. 

- Men grundscenarierne er lavet – og det på en harmonikaagtig måde med lidt luft, så de både kan trækkes ud og skubbes sammen.

Her lyder det videre, at en mester og nedrykkere vil blive afgjort, så konsekvensen af den ufrivillige pause ikke får konsekvenser for næste sæson. 

2. division er ikke omfattet af ovenstående - der holdes et særskilt møde om dén sæson senere mandag.

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Mikkel Nøhr

12 kommentarer

Coachen 15:41          
Giver mening at udmeldingen ikke også gælder 2. division. Der mangler pt. 5 kampe i grundspillet og derefter 11 i op- eller nedrykningsspillet. Det er 16 kampe ialt der skal afvikles over kort tid, i en række hvor der iøvrigt ikke er hverken fuld- eller deltidsprofessionelle, hvorfor det vil være svært at afvikle på hverdage. Især fordi 2. division i slutspillene lægger øst og vest sammen, og der vil være mange ture over broen.
Et muligt scenarie kunne være kun at spille de sidste fem kampe i grundspillet, hvorefter man slår de to puljer "sammen", og finder ud af hvilket hold der skal rykke op og hvilke fire hold har fået færrest point og skal rykke ned. Så er der altså ikke noget slutspil.
Sirjacks92 16:06          
Er de deltidsprofessionelle hvis man får løn får at spille? Ellers er det vel amatør.
Sirjacks92 16:06          
Skulle stå er de ikke *
MartinHolbæk 16:10          
Syntes det er helt skævt at det hedder Divisionsforeningen. Når det så ikke dækker de divisioner der er..
Alt det her må sætte nogle tanker igang, over hvordan man nemmere kan afvikle alle divisioner på en ensrettet måde.

2 nedrykkere fra superligaen.
2 op og nedrykkere fra 1 Division
2 oprykkere fra 2 Division, og 2 nedrykkere fra hver af de 2 puljer.
MesutCazorla 16:17          
Syntes det er helt skævt at det hedder Divisionsforeningen. Når det så ikke dækker de divisioner der er..

Men det gør de også. Foreningen udgøres af 50 klubber fordelt over de tre divisioner, men da formatet i 2. Divisionen er så markant anderledes, fra det man ser i de to øverste rækker, tror jeg derfor det giver bedre mening at finde en separat løsning dér.
Coachen 16:25          
Divisionsforeningen skriver i deres pressemeddelelse at de vil tage 2. division adskilt fra de to øverste rækker, da der er andre forudsætninger.
Det er som udgangspunkt kun Helsingør i 2. div der har fuldtidsprofessionelle spillere, mens der er en blanding af deltidsprofessionelle, amatører med en DBU-kontrakt (symbolsk beløb) og så deciderede amatører.
Jens westh 17:11          
Dejligt hvis der laves en sportslig korrekt afvikling af turneringen. Den med at fryse stillingen og lade de hold der for nuværende ligger under den magiske streg i suppen og nordic bet ligaen, vil være hamrende uretfærdig og usportslig når der mangler så mange runder og intet er afgjort. Medio maj tror jeg bolden kan rulle igen såfremt vi er ude af coronakrisen. Om ikke andet så med tomme tribuner.
Fredag 5. juni
Torsdag 4. juni