Luk

Divisionsforeningen: Vi er klar til tilskuere

| 3F Superliga | 27 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (29/05)
bet365 5,75 4,00 1,57
NordicBet 4,90 4,40 1,60
Oddset 5,20 4,20 1,62
YouBet 5,15 4,45 1,62

Direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, siger, at man sagtens ville kunne håndtere en eventuel tilladelse for tilskuere til Superliga-kampene i næste uge.

3F Superligaen starter op igen i næste uge med kampen mod AGF og Randers FC, men ingen tilskuere er umiddelbart tilladt på lægterne.

Men skulle det tillades, så er Divisionsforeningen meget klar på opgaven, hvor der allerede ligger en løsning parat.

Det siger en forhåbningsfuld direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, til Ritzau.

- Vi vil jo rigtig gerne have publikum tilbage på stadion. Og det kan vi efter vores vurdering også håndtere på linje med hvordan det vil blive håndteret i forlystelser, teatre eller biografer, siger Thomsen til Ritzau.

Planerne for tilskuere til kampe i Superligaen er med i Divisionsforeningens protokoller for Superliga-afvikling, hvor det fremgår, at tilskuerne skal holde god afstand og være i afmærkede områder, og desuden også, hvordan man skal ankomme.

Myndighederne åbnede for nyligt mere i Danmark, hvor eksempelvis biografer fik lov at åbne.

Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder fortsat til 8. juni, hvor det forventes hævet til 30-50 personer.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jonas Dalgård

27 kommentarer

kongen af Midtjylland 14:21          
Jeg tror, at Mette F vil følge myndighedernes anbefalinger - eller måske sine egne. Det er jo ikke til at blive helt klog på, hvad Fru diktator retter sig efter
Pantic 14:29          
@ kongen - du er sød.
Pallepop15 14:33          
Enig med Kongen
Bruger1711823 14:35          
Også på hold med Kongen

Kongen længe leve
Slettet(592019202205) 14:36          
Sundhedsmyndighederne kan jo ikke komme med en fuldstændig præcis forudsigelse af, hvordan forskellige ting vil påvirke på forskellige måder, så derfor VIL der være en del subjektive vurderinger, og der må man bare acceptere at politikerne forsøger at gennemskue hvad der er bedst og gøre det.

Hvis en tribune har solgt fx 60% af kapaciteten til sæsonkortholdere, og man kun må fylde den op med 30%, så kan det give en udfordring. Men i det tilfælde kan man vel give halvdelen pladser på en anden tribune, og så bytte til kampen efter. Og så i øvrigt fylde stadion op med sæsonkortholdere før man sælger biletter.

Hvis biografer kan åbne, så kan jeg også sagtens se et scenarie, hvor man kan lukke så få fans ind, og sikre sig at de ikke står tættere end de må, så man holder sig fint inden for retningslinjerne. Det ville i hvert fald være fedt, hvis det kunne lade sig gøre!
ForzaDrughi 14:37          
Kom dummere DF....
Malresi 14:37          
Statsministeren gjorde det rette. Kig til Sverige hvis du er tvivl. Det er så typisk dansk at beklage sig - og jeg er altså ikke socialdemokrat. Der skal naturligvis heller ikke folk på lægterne. Det er en tåbelig kommentar, der kun er med til at generere unødvendigt pres på politikere og sundhedsmyndighederne. Hvis der skulle argumenteres for at stadioner kunne huse tilskuere, hvad så med koncerter, festivaller, m.m. - det er komplet idioti fra divisionsforeningen, der naturligvis tænker i kroner og øre som de fleste...
Torsdag 28. maj