Luk

Djiby Fall bombede for Hobro i testsejr

| Superligaen | 7 kommentarer
Djiby Fall bombede for Hobro i testsejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Hobro
Superligaen Grundspil (21/07)
bet365 1,85 3,50 4,20
NordicBet 1,85 3,60 4,45
Oddset 1,90 3,50 4,20
Stream Hobro – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Djiby Fall er i øjeblikket i Danmark, hvor han mandag scorede to kasser for Hobro IK i en testkamp mod AGF. Også Quincy Antipas spillede med for nordjyderne.

Hobro IK havde mandag eftermiddag sendt sine reserver til Aarhus, hvor klubben skulle møde AGF i en testkamp - men der var flere spændende navne med hos nordjyderne.

Både Djiby Fall og Quincy Antipas var således med i opgøret på Ceres Park, og særligt førstnævnte gjorde sig positivt bemærket i opgøret.

Den tidligere OB- og Randers-bomber scorede således to gange i opgøret, som endte 3-0 til Hobro. Det fremgår af AGF's Twitter-profil.

Den senegalesiske angriber kom til Danmark første gang i 2006, da Randers FC slog kløerne i ham. I OB havde man fornøjelsen af ham fra 2008 til 2009, og i den periode gjorde han det så godt, at han blev skudt af til Lokomotiv Moskva.

Djiby Fall vendte tilbage til Danmark i 2013, da Randers FC igen var destinationen. Han blev i to år og drog derefter til Tyrkiet. Han har senest været hos FC Cincinatti i USA.

Quincy Antipas trænede i sidste uge med hos FC Roskilde, men var altså med for sin tidligere klub mandag eftermiddag.

Stream Hobro – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Dr.Fußballüberalles 16:09          
Djiby Fall ham glæder os vi til at se få comeback i SL , dejligt med en mand der både kan bruge både arm ben og hoved på de mest kreative måder så signer Hobro ham bliver han et andeles spændende bekendt i SL igen :-)
Solid Bold 16:23          
Håber virkelig Hobro kan få signet med Djiby Fall, & hvis Quincy alligevel har lyst til at blive, så siger jeg ikke nej tak. Det vil kunne styrke holdet meget. Tror stadig på de begge kan finde niveau til SL for Hobro endnu.
Koncernservice 17:04          
Hvis Djiby får tilliden, tålmodigheden og roen til at komme ind på et hold i Superligaen, så er jeg overbevist om at han godt kan levere 10-15 scoringer på en sæson. Han er stadigvæk fit, og det ville være fornuftig signing af Hobro. Vi må se hvad der sker. Manden er legendarisk i Superligaen, og forhåbentligt får han chancen for at vise sig frem en sidste gang inden karrieren slutter.
bruger 171086 17:55          
Ville være et scoup for Hobro - komplet angriber.
hvidovremichael 18:02          
Manden har stort set kun haft succes i hans tid i Randers og første tid i OB og så i Molde..
Ellers han han skiftet rundt som en gal..

Og har i den sidste tid løbet rundt i den næstbedste amerikanske række og i Kazakhstan...
Tioman 18:07          
Hvidovremichael# hvis tid i Randers?
hvidovremichael 09:02          
Ham artiklen handler om ? Djiby Fall
Fredag 19. juli