Luk

Djourou forlader FC Nordsjælland før tid

| FC Nordsjælland | 7 kommentarer

Infoboks

Den tidligere Arsenal-spiller Johan Djourou og FC Nordsjælland er fredag blevet enige om at afbryde samarbejdet før tid, fordi han stopper sin aktive fodboldkarriere.

Det virkede som et stort scoop, da Johan Djourou tilbage i oktober 2020 blev præsenteret som ny spiller for FC Nordsjælland.

Hans sæson har dog været præget af mange skader, som holdt ham ude af de meste af foråret, og nu har de to parter valgt at gå hvert til sit.

For FCN oplyser på deres hjemmeside, at Johan Djourou vender tilbage til sin familie i Schweiz, fordi han stopper sin aktive fodboldkarriere.

Klubbens sportslige ansvarlige Mikkel Hemmersam er glad for den tid, som de fik fornøjelse af Djourou. 

- Forløbet har også været lidt præget af skader, men jeg synes stadig, at han har vist sit høje niveau i de kampe, han har spillet. Også uden for banen, når han har været skadet, har han bidraget til, at vores hold har præsteret på et højt niveau i sæsonen.

- Vi har selvfølgelig respekt for, at Johan nu gerne vil tilbage til Schweiz og være sammen med sin familie efter en lang karriere som fodboldsspiller. Det har vi stor forståelse for og har derfor også fundet en god løsning i samarbejde med Johan, forklarer Hemmersam til klubbens hjemmeside.

Forsvarsspilleren nåede at få 12 kampe for FC Nordsjælland, og derfor blev hans sidste kamp for klubben mod Randers FC, hvor han gjorde comeback efter en længere skadespause.


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

Vestejyde2345 18:17          
Hvem syntes det var et stort scoop? En afdanket forsvarsspiller, som jeg af flere omgange har hørt Arsenalfans sige er "En af de værste forsvarsspillere i Arsenals historie."
MesutCazorla 18:22          
Hvem syntes det var et stort scoop? En afdanket forsvarsspiller, som jeg af flere omgange har hørt Arsenalfans sige er "En af de værste forsvarsspillere i Arsenals historie."

Men nu er det også markant forskel på, at skulle spille for Arsenal og FCN. At han ikke var god nok til os, er vel slet ikke ensbetydende med, at han ikke skulle være god nok til FCN - og dømt ud fra hans navn og CV, er det da svært at benægte, at der skulle være tale om et scoop..
Team US Postal 18:50          
Nu bidrog han også med andet end sine fodboldevner på banen. Det virkede mere til at være uden for banen, at han tilførte holdet og klubben noget. Tænker det var godt givet ud, men at han ikke fortsætter (heller ikke uden for banen), da han skal tilbage til familien i Schweiz.
anygivenday 19:04          
CV giver ingen garantier for kvalitet - se ham Hollænderen der var til grin i FCM
MesutCazorla 19:46          
CV giver ingen garantier for kvalitet - se ham Hollænderen der var til grin i FCM

Der er der vist heller ingen, der har påstået.
kampito 20:19          
MesutCazola- meget enig, eller Khalid Boulahrouz som kom til Brøndby med en fortid i Hamburg, Chelsea, Sevilla, Stuttgart og Sporting, krydret med 35 landskampe for Holland, herunder en tabt VM finale.
Det lød super godt og forventningerne var store, men efter 13 halv dårlige kampe, røg han videre til Feyenoord og stoppede kort efter..
Bare endnu et dårligt eksempel.
JG-FCN 22:52          
Det var faktisk et scoop. FCN er blevet MEGET bedre på dødbolde og især hjørnespark siden han kom til.
Søndag 13. juni
Lørdag 12. juni