Luk

Djurgården besejrede danskerklub i topbrag

| Allsvenskan | 2 kommentarer
Djurgården besejrede danskerklub i topbrag
Foto: Getty Images

Der var dømt topopgør på den anden side af Øresund, da nummer et i Allsvenskan, Djurgården, besejrede rækkens nummer tre, Malmö FF.

Djurgården har vundet deres sidste seks kampe, og kom derfor ind til dagens kamp med en god portion selvtillid. Hjemmeholdet Malmö FF havde blot én sejr i de sidste fem kampe, og var derfor nødt til at få et godt resultat, hvis de ville holde trit med dagens modstander.

Malmö FF havde hele fire danskere med i truppen, idet Anders Christiansen og Søren Rieks startede på midtbanen, imens Lasse Nielsen besad venstrebackpositionen. Jonas Knudsen startede på bænken, men kom ind med et kvarter igen.

Ingen af de to hold formåede at score i første halvleg, og det var et resultat der passede Djurgården bedst. De overlod størstedelen af boldbesiddelsen til Malmö FF, som dog ikke formåede at finde en vej igennem Djurgårdens forsvar. Derfor var stillingen ved pausen 0-0.

Efter en times spil havde Djurgården sin første afslutning på mål, og den var effektiv. Djurgården slog kontra og Haris Radetinac fandt Moham Turay foran mål. Han sendte resolut kuglen i nettet, og så stod der 1-0 til Djurgården.

Det tvang Malmö FF frem på banen, og få minutter efter var det tæt på at give pote.

Anders Christiansen driblede ind i feltet, og her blev han fældet. Dommeren vurderede, at forseelsen var til straffespark, og det skulle rutinerede Marcus Rosenberg sparke.

Rosenberg skød midt i målet, og selvom Tommi Vaiho havde kastet sig til siden, så formåede Djurgårdens målmand at holde bolden ude af sit net med en fodparade.

Malmö FF formåede ikke at få bolden over stregen i resten af kampen, og derfor kunne Djurgården rejse hjem med en vigtig udebanesejr i bagagen. Afstanden mellem de to hold er nu på seks point i Djurgårdens favør.


Af Benjamin Alexander Helbo
Søndag 15. september
Lørdag 14. september