Luk

Dødbolde bag remis i Real Sociedad-Monaco

| Europa League | 0 kommentarer

Real Sociedad og Monaco måtte dele efter to mål på hjørnespark til begge parter i Europa Leagues Gruppe B. PSV storsejrede over Sturm Graz i samme pulje.

Torsdag var der Europa League på programmet, og her stod to af Gruppe B's stærkeste hold over for hinanden i form af Real Sociedad og Monaco.

Spanierne var på hjemmebane og havde i første runde sikret sig et 2-2-resultat ude mod PSV, mens Monaco i første runde havde slået Strum Graz 1-0 hjemme.

Monaco kom bedst fra start i torsdagens opgør, da de efter et kvarters spil kom på 1-0 ved Axel Disasi. Et hjørnespark fandt den stærke midterforsvar, og han headede bolden i kassen henover en forsvarsspiller.

Herefter tog hjemmeholdet over og var mest på bolden, men chancerne udeblev, og derfor måtte de gå til pause ved stillingen 0-1.

Efter pausen ændrede stillingen sig dog hurtigt. Endnu et hjørnespark blev tildelt i samme ende af banen, som føringsmålet af Disasi blev sat ind af – denne gang var det bare Sociedad, der havde hjørne, og dødbolden af Adnan Januzaj fandt Mikel Merino.

1-1 i det spanske.

Sociedad fik et klart momentum efter den udlignende scoring og skabte flere skudchancer end deres gæster, men flere mål blev det ikke til i en affære, som hjemmeholdet nok vil være mest skuffet over.

I samme gruppe var PSV på besøg ude mod Sturm Graz, og her gjorde hollænderne kort proces med en overlegen 4-1-sejr.

PSV topper dermed gruppen efter anden spillerunde a point med Monaco.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december