Luk

Dolberg har diabetes: Noget giver mening nu

| International | 14 kommentarer

Infoboks

PSG - Nice
Coupe de France (31/01)
Oddset 1,43 4,90 6,10
bet365 1,44 4,50 5,25

Der er nogle ting, der giver mening nu for landstræner Kasper Hjulmand, efter Kasper Dolberg har fået konstateret type 1-diabetes.

Mandag meddelte Kasper Dolberg via sin Instagram, at han har fået konstateret type 1-diabetes. 

Den danske landsholdsangriber skrev selv, at han var lettet over diagnosen, da den hjalp ham med at forklare, hvorfor han havde været lidt ved siden af sig selv til tider. 

Nogenlunde samme reaktion havde landstræner Kasper Hjulmand ved dagens presseseance i Helsingør, hvor han blev spurgt til, om han havde mærket noget til Dolbergs sygdom på det seneste.

- Jeg synes godt, jeg kan sige det her, for jeg er ret tæt på Dolberg, og der er nogle ting, der giver mening nu. Lad mig bare sige det sådan.

- Der er nogle ting, som vi har talt meget om og har set, som giver rigtigt god mening. Og som Kasper også skriver, er han lettet over at have fået et svar på. Der er ingen tvivl om, at det giver mere mening nu, fortalte Kasper Hjulmand.

Kasper Dolberg er ikke med i den nuværende landsholdssamling. Det er netop efter aftale mellem hans franske klub Nice og landsholdet, at man har valgt at give angriberen lidt ro. 


Af Andreas Roesen

14 kommentarer

grumblesnake 14:44          
Måske bliver det alligevel et godt år for Dolberg. Man under ham i den grad noget stabilitet.
maxbakketop 14:51          
Han er godt nok ikke for heldig.
FORZA_X_MILAN 15:00          
Grumblesnake. Du fyrer da godt nok en sjov kommentar afsted. Hvordan kan det (alligevel) blive et godt ved man får konstateret sukkersyge? . Han faar at vide at han skal tage medicin resten a livet. Du mener det måske positivt men realitetsansen er lidt tåget. Men forhåbentlig ødelægger det ikke hans fodbold evner
BoroDane 15:04          
Grumblesnake. Du fyrer da godt nok en sjov kommentar afsted. Hvordan kan det blive et godt aar at faa at vide at man skal tage medicin resten a livet. Du mener det måske positivt men realitetsansen er lidt tåget. Måske du skulle satse på næste år bliver bedre
Det kunne jo være at hans krop og sind får det bedre af en korrekt behandling, frem for bare at lade stå til og ikke vide, hvad der egentlig har været galt.
FORZA_X_MILAN 15:10          
Det gør det da ikke på nogen måde til et godt år. Måske næste år. Måske du tror sukkersyge er nemt. Det vender fuldstændig op og ned på hans liv og vaner og tager tid at vænne sig til omvæltningen. Men nu er han fritaget og faar ro, fordi det er ikke sjovt at faa at vide man har sukkersyge
grumblesnake 15:18          
@BoroDane

Præcis.
Ja det kræver noget ekstra planlægning, men det er jo ikke noget der ligger ham ham fjernt som topatlet.
FORZA_X_MILAN 15:22          
Og hvad hvis man hader at stikke sig. Så er det da et helvede. Men ja man må jo prøve nedspille det lol
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar