Luk

Dolberg kan skifte: INEOS køber franske Nice

| Ligue 1 | 2 kommentarer

Infoboks

Strasbourg - Nice
Ligue 1 (26/10)
bet365 1,90 3,40 4,33
NordicBet 2,00 3,40 3,80
Oddset 2,00 3,35 3,80

Ligue 1-holdet Nice er blevet købt af det store britiske firma INEOS, som tidligere har gjort sig i opkøb af både fodbold- og cykelhold. Dermed kan Kasper Dolberg skifte til klubben.

Den franske Ligue 1-klub Nice er blevet købt af kemi-firmaet INEOS, som ejes af den britiske rigmand Sir Jim Ratcliffe.

Det åbner samtidig døren for et skifte til Nice for landsholdsangriberen Kasper Dolberg, da det franske medie Nice-Matin mandag skrev, at Dolbergs skifte var på vippen, hvis INEOS' køb af Nice ikke gik igennem i transfervinduet.

Men nu er klubben altså i INEOS' hænder, oplyser den franske klub i en meddelelse på sin hjemmeside, hvor Ratcliffe fortæller om europæiske ambitioner for sin nye klub.

- Vi har analyseret mange klubber med blik for vores visioner om værdi og potentiale, og Nice opfylder de kriterier. Med en ansvarlig og afmålt investering, vil vi etablere Nice som et hold, der konkurrerer i europæiske klubturneringer på fast basis – og det skal vi blive ved med, siger Ratcliffe.

INEOS ejer også fodboldklubben Lausanne Sports FC, og det har ikke været den store succes. Men det er gode lærepenge, siger Ratcliffe.

- Vi har lavet nogle fejl i Lausanne, men vi lærer hurtigt, og vi har rettet op på dem, og det ser vi allerede resultaterne af.

- Tålmodighed er også vigtigt, og det arbejde, vi lægger her vil blive bygget på et solidt fundament. Vi har en plan, og den kommer vi til at følge. Jeg er overbevist om, at vi ikke vil være dumme penge.

INEOS har udover Lausanne blandt andet også cykelholdet Team INEOS, hvis rytter Egan Bernal vandt dette års Tour De France.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

SotD 20:09          
Dejligt! Lad os så få den handel på plads!
bruger 165600 20:12          
Ej... Han misser lige vueltaen...
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober