Luk

Dolberg nettede i Ajax-test mod tyrkisk tophold

| International | 1 kommentar
Bekræftet: Rasmus Nissen skifter fra Ajax – Se ham bombe i den hollandske pokalfinale her
Husker du: Holdkammerat slagtede Dolberg - så kom Schöne til undsætning
Dolberg nettede i Ajax-test mod tyrkisk tophold
Foto: Getty Images

Kasper Dolberg var på pletten for Ajax, der vandt 2-1 over tyrkiske Basaksehir i en træningskamp. Lasse Schöne og Rasmus Nissen Kristensen spillede anden halvleg.

Ajax fortsatte forberedelserne til den kommende sæson, da de søndag aften stod over for tyrkiske Basaksehir på holdets træningslejr i Østrig.

Kasper Dolberg startede første halvleg for Ajax mod Basaksehir, der sluttede som nummer to i den bedste tyrkiske række i sidste sæson.

Den danske angriber viste efter en halv time, at han ikke har mistet målnæsen i sommerferien. Dolberg blev spillet helt fri i feltet, og her kunne han bringe det hollandske mandskab i front med første halvlegs eneste scoring.

Fra anden halvlegs start skiftede Ajax en række spillere. Kasper Dolberg blev her pillet ud, mens Lasse Schöne og Rasmus Nissen Kristensen blev sendt i kamp.

Her blev det 2-0 til Ajax efter 71 minutter, da en Klaas-Jan Huntelaar-afslutning blev fumlet i mål af den tyrkiske defensiv. Målmand Mert Gunok blev noteret for et selvmål.

Basaksehirs Kerim Frei fandt netmaskerne fem minutter senere, hvor han reducerede til 2-1, som også blev kampens slutresultat.


Af Jonas Sand
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august