Luk

Dolberg og Nice dukket til sidst mod tophold

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Nice måtte se sig slået til allersidst, da Kasper Dolbergs mandskab var på besøg hos Nantes. Hjemmeholdet vandt Ligue 1-mødet 1-0 på en sen scoring.

Kasper Dolberg startede på banen for Nice, da klubben lørdag aften tog på besøg hos Nantes i Ligue 1.

Hjemmeholdet lå inden opgøret som nummer to i den bedste franske række og havde to sejre i de seneste to kampe, men Nice på femtepladsen havde kun tre point op til dagens modstander.

Det var en chancefattig affære, tilskuerne var vidne til. Kalifa Coulibaly var farligst for hjemmeholdet efter 20 minutter, da han fra kanten af feltet fik en mulighed. Han sendte dog bolden langt over mål.

Kasper Dolberg fik kort efter en mulighed, da han tog et løb til forreste stolpe, hvor et fladt indlæg blev slået. Danskeren forsøgte at afslutte med hælen, men han missede bolden, der strøg forbi.

Otte minutter senere var værterne farlige, og igen var Kalifa Coulibaly manden med afslutning. Angriberen fik hovedet på et indlæg, og hans afslutning var gået i mål, hvis ikke Walter Benitez i Nice-kassen havde hevet en god redning frem.

Det hele var målløst ved pausen, og den stilling begyndte mere og mere at ligne et slutresultat efter pausen.

Ingen af de to hold fik for alvor åbnet forsvaret op hos modstanderen. Farligst var Nantes' Moses Simon, da bolden efter en times spil endte foran ham i feltet. Han afsluttede første gang, men Benitez var igen på plads.

Kort efter stod det klart, at Kasper Dolberg i hvert fald ikke ville komme på måltavlen denne lørdag, da han blev taget fra banen efter 65 minutters spil.

Det begyndte at ligne en målløs affære, men så slog Moses Simon til. Kader Bamba tog et fremragende træk på kanten, inden han lagde et præcist indlæg lige i panden på holdkammeraten, der fra kort afstand ikke kunne undgå at score.

Nantes vandt kampen 1-0 og spillede sig tættere på PSG, der stadig har fire point mere i toppen af Ligue 1. Nice indtager syvendepladsen i den bedste franske række.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober