Luk

Dolberg og Nice vandt smalt mod israelere

| Europa League | 1 kommentar

Kasper Dolberg spillede næsten hele kampen for Nice, da det franske hold vandt 1-0 på hjemmebane mod Hapoel Beer Sheva

I gruppe C tog Nice og Kasper Dolberg imod israelske Hapoel Beer Sheva.

Nice dominerede stort i første halvleg, og efter 23 minutter kom franskmændene foran.

Youcef Atal satte sin direkte konkurrent af på højre side, og så fandt han Amine Gouiri på bageste stolpe, der flugtede bolden ind under israelernes keeper. 1-0 til Nice.

På trods af stor Nice-dominans fik Dolberg og Co. ikke scoret mere i første halvleg, og da gæsterne heller ikke gjorde, stod det 1-0 til hjemmeholdet i pausen.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, og efter 74 minutters spil, var vi tæt på at få en danskerscoring.

Kephren Thuram drev bolden frem i midten af banen og sendte en bold i dybden til Kasper Dolberg, der efter en enkel berøring, forsøgte at vippe bolden ind i det lange hjørne, men målmanden fik lige netop prikket bolden forbi mål med venstre hånd.

I kampens sidste sekund måtte Nice-keeperen hive en god redning ud af ærmet, da Hapoel Beer Sheva kom til en fin chance. Sekundet efter fløjtede dommeren af, og så endte kampen 1-0 til Nice.

Bayer Leverkusen – Slavia Prag

I puljens anden kamp stjal Slavia Prag en sen sejr hjemme mod Bayer Leverkusen, da Peter Olayinka kæmpede sig frem til et indlæg fra et hjørnespark og pandede de tre point i kassen for Slavia.

Leverkusens Karim Bellerabi havde allerede i kampens 22. minut fået et direkte rødt kort, efter en grim tackling. Derudover brændte Slavia Prag et straffe efter 65 minutters spil.

Med aftenens resultater har alle fire hold i gruppen tre point efter de to første kampe.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november