Luk

Dolberg om ny sæson: Skal præstere bedre

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Ajax - Utrecht
Eredivisie Comeback (13/08)
Oddset 1,35 5,10 6,00

Den unge angriber Kasper Dolberg vil blive i Ajax og forbedre sit spil.

Kasper Dolberg gjorde en fin figur i fredagens landskamp mod Irland, men ligesom mange klubkampe i Ajax i denne sæson startede kampen på bænken, og spilletiden kom altså som indskifter.

En rolle som den 21-årige dansker langt fra er tilfreds med i den hollandske storklub, der vandt the double og var sekunder fra en Champions League-finale.

- Nej, det er jeg ikke. Selvfølgelig ville jeg gerne have spillet mere og scoret flere mål og spillet bedre. Men man skal se på det i et større perspektiv, hvad vi har udrettet som hold. Det er det vigtigste. Det har været rigtig godt, siger han til bold.dk.

Kasper Dolberg har dog ingen planer om at skulle videre. Han vil blive i Ajax og forbedre sig.

- Det er et spørgsmål om at præstere bedre. Det ved jeg godt, at jeg kan og skal. Så næste sæson skal bare være rigtig god, og det tror jeg på, siger han til bold.dk og fortsætter:

- Jeg har det godt der. Jeg kender alle og har et rigtig godt forhold til alle omkring klubben.

Efter mandagens landskamp mod Georgien i Telia Parken venter en velfortjent ferie for den unge angriber, der sidste år måtte nøjes med en uges sommerferie.

- Jeg skal have en god lang ferie og så komme tilbage og få en god opstart. Være med til det. De to andre sæsoner er jeg kommet lidt skævt ind i starten, fordi jeg har haft lidt skader og det ene og andet, siger han og fortsætter:

- Den her gang vil jeg bare gerne have en god opstart. Føle mig skarp fra start af og være en del af holdet fra start af.

Kasper Dolberg har spillet 12 landskampe og lavet et enkelt mål.


Af Anders Borup

9 kommentarer

Fcmuh 09:06          
Håber han starter inde og scorer. Danmark har brug for en Dolberg med selvtillid og mål i støvlerne.
Rundsaven 09:28          
Fatter ikke hvad folk ser i ham. Syntes han er alt for overvurderet.
morten_bo 10:08          
Fatter ikke hvad folk ser i ham. Syntes han er alt for overvurderet.
Han har et virkeligt talent som afslutter, men hans bevægelser uden bold skal blive meget bedre. I øjeblikket sidder han mellem to stole: Hans bevægelser i målfeltet er for forudsigelige, og han deltager ikke nævneværdigt i det opbyggende angrebsspil. Han må enten trækkes lidt mere tilbage, så han kan deltage og komme til afslutninger, eller også må han blive meget bedre i boksen. Han burde studere videoer af Klinsmann, hver eneste aften før han går i seng.
Rundsaven 11:15          
Han viser heller ingen gejst eller positivitet overhovedet. Smil for fa´en!!!!
JG-FCN 11:36          
Kawhi Leonard viser sgu heller ikke følelser i NBA og smiler aldrig, og han er alligevel ved at føre sit hold til trofæet. Det er vel ligemeget om man ligner Dwight Yorke eller Ronaldinho bare man kan præstere.

Når det så er sagt så er hele DKs landshold jo håbløse ift. bevægelse uden bold, de står mest og ser bold når de ikke har den. Mangler at se Dolberg spille en hel kamp for landsholdet før man rigtigt kan vurdere ham, synes jeg. Har store forhåbninger til ham stadig.
ENG 11:45          
Jeg er sgu bange for at jeg ikke ser de samme kampe som jer
KD skaber meget plads, Laver en dynge gode afleveringer, men modtager meget få gode afleveringer, så bliver det ikke til mange mål. afbalancering mellem forventning og rolle er vigtig for at vurdere en spillers præstation.
Steve Highway-61 12:55          
Fysik fysik fysik se på Fischer der også var en splejs men som nu er et muskelbundt
Onsdag 12. august