Luk

Dolberg runder 600 målløse minutter i Nice-sejr

| Coupe de France | 6 kommentarer

Infoboks

Nice - Red Star 2-1
Coupe de France
26' 1-0 Danilo
29' 2-0 Ignatius Ganago
90' 2-1 Yanis Hamache

Kasper Dolberg spillede de første 81 minutter, da Nice slog Red Star med 2-1 i den franske pokalturnering.

Kasper Dolberg var med fra start, og Riza Durmisi ude med en skade, da Nice lørdag havde besøg af Red Star fra den tredjebedste række i den franske pokalturnering.

Uden at rulle sig uden slog Nice allerede før pausen tingene på plads.

Først nettede midtbanespilleren Danilo for første gang i Nice-trøjen, da han efter 26 minutter nettede efter et hjørnespark.

Kort efter fandt 21-årige Alexis Claude-Maurice en god aflevering den 20-årige camerouner Ignatius Ganago, der øgede til 2-0.

Red Star havde sine muligheder, men Nices argentinske keeper Walter Benitez tog sig af det, der kom. 

Først i den dybe overtid kom en reducering på et straffespark, men Red Star havde ikke mere i posen. 2-1 og Nice er videre til ottendedelsfinalerne. 

Dolberg spillede de første 81 minutter. Danskeren er nu målløs i sine seneste seks kampe eller 606 minutter på banen. 


Af Mikael Blond

6 kommentarer

ashhh 14:57          
Det ville være lækkert hvis han lige kunne begynde at lave mål inden EM til sommer
Mummisball 15:11          
Han kan åbentbart ikke "klokken" i feltet ;)
Joe87 15:32          
Jeg siger det igen. Han er nødt til at tage sagen på egen hånd og ikke være 100 % afhængig af sine medspillere da han har kvaliteten til at gøre. Det er ret indlysende at han mangler meget i sit spil selv om kvaliteten er fin. Ikke for at sammenligne ham med andre, men hvorfor scorer spillere som Lukaku og Kane på samlebånd og det er netop fordi de selv søger målene og bruger deres teknik til at score og ikke læne sig op ad deres medspillere hele tiden. Jeg er faktisk uenig med trænerstab at man skal fodre ham med bolde, for det tror jeg ikke gøre ham til bedre spiller. Han er selv nødt til at kreerer chancer og meget gerne være ivrig og det håber jeg ser inden EM.
BVBx09 10:13          
Det svært at tage sagen i egen hånd når han ikke får bolden nok . Hans medspillere er alt for umodne de er alle selviske og dribler gerne selv . Men derimod de få chancer han har haft har han scoret på iskoldt. Hvis de valgte at sigte mod ham hver angreb så ville dolberg score langt flere mål for han skal kun bruge en halv chance .
BVBx09 10:15          
At sammenligne med kane og Lukaku er helt godnat . De har spillere som gør forarbejdet og levere dem nogen klasse afleveringer. Det altså Nice vi snakker om
Joe87 13:36          
Ja der er jeg også enig med at de har bedre medspillere hvad angår Kane og Lukaku. Det er blot fordi jeg husker Dolberg fra sæson premiere i Ajax. Mange af de mål han scorede var på egen hånd hvis man ser highlights og ved siden af havde han også bedre betingelser og medspillere der satte ham i gang hele tiden. Derfor håber man bare han genfinder det niveau. Jeg prøver ikke at sammenligne ham med Kane/Lukaku men har kvaliteter nok til at han i nogle situationer kan tage sagen på egen hånd og skyde ofte på målet. Men nu må vi se hvad tiden bringer
Lørdag 4. december
Fredag 3. december