Luk

Dommerchef: Sært at Kenn Hansen forbigås

| bold.nyt | 10 kommentarer
Dommerchef: Sært at Kenn Hansen forbigås
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Mads-Kristoffer Kristoffersen og Jakob Kehlet har fået kontrakter, mens Danmarks højest rangerende dommer, Kenn Hansen, er blevet forbigået. Det undrer formanden for Dansk Fodbolddommer Union, Per Buttenschøn.

DBU, Divisionsforeningen og Dansk Fodbolddommer Union er blevet enige om at forsøge at hæve dommerstandarden ved at deltidsansætte to dommere. DBU’s elitechef, Kim Hallberg, pegede på Mads-Kristoffer Kristoffersen og Jakob Kehlet, mens Danmarks højest rangerende dommer, Kenn Hansen, blev forbigået.

Det undrer formanden for Dansk Fodbolddommer Union, Per Buttenschøn.

- Jeg har ingen idé om, hvorfor Kenn Hansen ikke har fået en kontrakt. Det virker sært og unaturligt, at Danmarks højst rangerede internationale dommer ikke har fået en begrundelse for, hvorfor han er blevet fravalgt, siger Buttenschøn til BT.

Kenn Hansen siger til BT, at han regner med, at hans forbigåelse betyder, at Danmark ikke får nogen dommere med til EM i Frankrig i 2016.


Af Kristian Anker-Møller

10 kommentarer

Bundesliga 09:23          
Man tænker straks korruption.
Æsken 09:25          
Hvis du nu ser hvor mange kontroversielle kendelser Kenn Hansen er involveret i, så er det faktisk ikke så underligt at han ikke har været i spil

Han har også flere gange været sat på sidelinjen efter dårlige kampe...senest fik han en 5 kamps pause efter hans mildest talt elendige håndtering af Brøndby mod FCM

Så nej, det er faktisk ikke så underligt at Kenn Hansen forbigåes
BSS 09:30          
Ikke uforståeligt at Kenn Hansen forbigåes.
solvester 09:35          
Det er underligt at han er Superliga dommer.. Han sætter altid sig selv i focus isted for hold focus på kampen..
Jeg forstår godt han ikke er en af de to fuldtidsdommere..
Mickey HFH 09:49          
Den eneste grund til at Kenn Hansen er DK´s højest rangerende dommer, er at han har dømt flere kampe end de andre. Kenn er SLET ikke dygtig nok, og er vel den dommer i ligaen som kommer med flest kontroversielle kendelser :/
C.D 10:03          
Det egentlig sære er vel, at man har taget alle dommerrelaterede afgørelser (disciplinærudvalget som andet eksempel) og fjernet dem fra dommerudvalget. Ligeledes bliver denne beslutning så truffet af dansk fodbolds Vincent Tan, som mig bekendt ikke har de store forudsætninger for at træffe dommerfaglige beslutninger - ikke på niveau med dommerudvalget i hvert fald.
Frankofil 10:42          
Han har en sjov hovedform.
Onsdag 24. juli
Tirsdag 23. juli