Luk

Donnarumma-agent: Ingen konkurrence i PSG

| PSG | 7 kommentarer

Infoboks

PSG - RB Leipzig
Champions League gruppe A (19/10)
Oddset 1,40 5,20 6,70
bet365 1,40 5,00 7,00

Mino Raiola er sikker på, at hans klient Gianluigi Donnarumma bliver førstevalg i PSG, selvom Keylor Navas fortsat er i klubben.

Denne sommer skiftede Gianluigi Donnarumma sin store status i AC Milan ud med en fri transfer til PSG.

Franskmændene har fortsat den aldrende, men stabile Keylor Navas på mål. Det får dog ikke Donnarummas superagent Mino Raiola til at ryste i bukserne.

- Jeg tror stadig, at jeg Juventus fortryder, at de ikke tog ham. Og ikke kun Juventus, siger agenten til Rai Sport og fortsætter:

- Der kommer ikke til at være en kamp imellem Gigio (Donnarumma, red) og Navas i PSG, for Gigio kommer til at spille.

Den italienske EM-vinder har kontrakt med PSG til 2026. 


Af Theis Fischer Brandt

7 kommentarer

JEGerUenig 17:53          
bare vent når FIFA har fået nok af ham er jeg sikker på deres korruption slår Raiola´s korruption, så finder de nok en måde smide ham ud af agent verden på.
Vejle1891Boldklub 19:16          
Ligegyldigt hvor træls man synes agenten er. Han har fuldstændigt ret. Donnarumma er virkeligt en af de bedste målmænd i verden
HamDensøte 19:27          
Tror mere han er en af verdens mest overvurderet målmænd
MortenM 20:13          
Sådan en kommentar er jo til at brække sig over. Fint hvis han er bedre, men han skal da stadigvæk bevise sit værd. Satme en trist tilgang ham Raiola har til verdenen generelt.
JesusChrist 21:33          
Men der er jo intet der tyder på at han slår Navas af. Keylor har jo spillet alle kampene, så ved ikke hvad det er de regner med
RaSMuS. 07:43          
Men der er jo intet der tyder på at han slår Navas af. Keylor har jo spillet alle kampene, så ved ikke hvad det er de regner med
Selvfølgelig kommer han til at spille. Navas er fantastisk, men Donnarumma er velsagtens verdens bedste. Det er ikke unormalt, når man henter en spiller af den kaliber til en position, hvor en spiller ikke har spillet sig selv af, at man lader den gamle spiller få en håndfuld kampe i starten. Om det er af respekt, for at foregive, at der er en konkurrence eller noget tredje, skal jeg ikke kloge mig på.
Taco mix 08:56          
Navas er så undervurderet, at det gør helt ondt. Var det ikke også ham der stod, da Real havde deres vanvittige CL streak?
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober