Luk

Donnarumma efter pris: Navas er en god ven

| Ligue 1 | 3 kommentarer

Infoboks

PSG - Reims
Ligue 1 (23/01)
Oddset 1,20 6,70 15,00
bet365 1,20 6,50 13,00

Gianluigi Donnarumma vandt mandag Årets Målmand 2021, men i PSG er han andetvalg. Han fortalte dog, at han er gode venner med førstekeeper Keylor Navas.

Ballon d'Or-prisuddelingen fandt sted mandag aften, og her løb Gianluigi Donnarumma med prisen som Årets Målmand 2021 – foran blandt andre Kasper Schmeichel.

Den italienske landsholdsmålmand, der var med til at vinde EM i sommer, kæmper imidlertid for spilletiden i sin nye klub PSG, hvor Keylor Navas for det meste har stået foran i køen.

Det bekymrer Donnarumma sig dog ikke synderligt over, for Navas er en god ven, fortæller han.

- Mål? At vinde så meget som muligt med holdet, for de her priser skyldes også holdet. Vi er nødt til at hjælpe hinanden, og jeg håber på at vinde mere, sagde Donnaruma til Mediaset mandag aften efter prisuddelingen.

- PSG? Navas er en god ven, jeg er rigtig glad, fordi jeg har tiltroen fra alle inklusiv træneren. Jeg er glad for at være i den her smukke by, og jeg føler mig godt tilpas her. Klubben er utrolig og holdet er exceptionelt.

- Alle hjælper dig med at vokse og forbedre sig en hel del, det er en ære at træne med alle disse store mestre, sluttede Donnarumma.

Den store målmand kan få chancen i målet igen på onsdag, når Nice og Kasper Dolberg kommer forbi hovedstaden til et opgør i Ligue 1.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar