Luk

Dortmund bekræfter: FCM-Liverpool spilles her

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Silkeborg
Træningskamp (28/01)
bet365 1,66 4,20 3,60

Borussia Dortmund bekræfter på klubbens hjemmeside, at Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool den 9. december spilles på Signal Iduna Park.

Corona-restriktioner gør, at FC Midtjylland ikke får lov at tage imod Liverpool hjemme på MCH Arena.

Torsdag lød det i den tyske presse, at Champions League-opgøret ville blive flyttet til Dortmunds hjemmebane, og det bekræfter den tyske storklub nu på egen hjemmeside.

Årsagen til flytningen af kampen er rejserestriktionerne mellem Danmark og England, der vil medføre 14 dages karantæne, og derfor er det altså blevet besluttet, at kampen rykkes ud af Danmark og sydpå til Tyskland.

FC Midtjylland har fortsat ikke meldt noget ud om flytningen af kampen.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Victory 08:18          
Vågn nu op for pokker da... indrejserestriktionerne fra Danmark til England blev jo ophævet i går!
FarligeF 08:41          
Det er jo helt vildt. Hvordan kan Dortmund melde ud at er Fcm-Liverpool kamp er flyttet? Godt klar over at Liverpool taler med en noget kraftigere stemme i international fodbold end FCM. Men sker det her virkeligt, så minder det da om offentlig match fixing. Det kan godt være FCM kan kompenseres men kampen kan da få kæmpe betydning for Ajax og Atalanta. Engelske restriktioner flytter en kamp i danmark!! Hvor skørt er det !
lfc_ob 09:17          
FarligeF

"Hvor skørt er det !"

Hele verden er skør for tiden.
Som brugeren før dig skriver, blev de engelske indrejserestriktioner lempet i går med effekt fra i morgen. Det betyder dog kun, at danskere nu MÅ rejse til England, hvilket hidtil har været udelukket. Der venter dog stadig karantæne ved indrejse, hvorfor Liverpool-truppen de facto er forbudt at tage til DK og tilbage igen.
FarligeF 09:33          
Kender godt de regler. Men engelske regler kan aldrig blive FCM´s problem. Tror du Liverpool kom til Dortmund, hvis danske regler gav FCM problemer ?
Men kan se at galskaben er ændret nu
MickN 14:35          
Meget muligt men hvis du kommer fra danmark til england skal du stadig i 14 dages karantæne
KennethF 14:40          
Kender godt de regler. Men engelske regler kan aldrig blive FCM´s problem. Tror du Liverpool kom til Dortmund, hvis danske regler gav FCM problemer ?
Men kan se at galskaben er ændret nu
Ja, det ville de faktisk blive tvunget til jvf. UEFAs regler.
Onsdag 27. januar