Luk

Dortmund-boss: Bullshit at Haaland sælges

| Dortmund | 1 kommentar

Infoboks

Dortmund - FC Köln
Bundesliga (30/10)
Oddset 1,45 5,20 5,90
bet365 1,44 5,25 6,00

Borussia Dortmund-bossen Hans Joachim Watzke siger, at det er bullshit, at klubben bliver nødt til at sælge Erling Haaland næste sommer for økonomiens skyld.

Borussia Dortmund tabte lørdag på udebane til Borussia Mönchengladbach, og de lignede her et hold, der virkelig savnede deres spidsangriber, Erling Haaland.

Selvsamme Haaland er der ellers mange rygter med skal videre i karrieren til næste sommer – blandt andet for, at Dortmund kan få nogle tiltrængte penge i kassen.

De rygter afviser Dortmund-direktør Hans Joachim Watzke dog i et interview med Sport 1, hvor han forklarer, at nordmandens fremtid ikke er blevet besluttet endnu.

- Det er ikke blevet besluttet, om han virkelig vil smutte til sommer, udtaler Watzke og fortsætter.

- Vi vil først se på det. Jeg hørte nogen sige, at: 'De er nødt til at sælge Haaland, fordi de er oplistet på børsen'. Det er bullshit. Om nogen sælges fra vores virksomhed besluttes af ledelsen og kun af ledelsen, forklarer Watzke.

Omend Dortmund-bossen afviser de definitive rygter, afviser han dog ikke, at en transfer kunne komme til at ske. Han forklarer derimod, at det vil være op til Haaland også.

- Bolden ligger på Erlings banehalvdel. Jeg kommer fint ud af det med Mino Raiola (Haalands agent), fordi vi kan vurdere hinanden godt. Jeg ved, hvad der får ham til at tikke. Det er ikke rigtigt at tro, at Raiola kun handler om penge. Han tænker også på, hvad der er bedst for Erling.

Om det så betyder, at Haaland bliver i Dortmund til sommer eller ej lægger ikke ligefrem fast.

Hvad der dog står klart er, at Dortmund ikke har taget en beslutning om det endnu, ligesom Haaland tilsyneladende heller ikke har det.

Det er med andre ord nok hverken de sidste rygter eller den eneste gang, at Watzke kommer til at udtale sig om nordmandens fremtid.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober