Luk

Dortmund-boss: Sancho er langt fra topniveau

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Dortmund - Augsburg
Bundesliga (30/01)
Oddset 1,23 6,60 11,50
bet365 1,22 6,50 12,00

Alle kan se, at Jadon Sancho er langt fra sit topniveau, mener Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, der dog har stor tiltro til den unge englænder.

Jadon Sancho har siden skiftet til Borussia Dortmund i 2017 vist sit exceptionelle talent frem ved flere lejligheder.

På tre sæsoner står den nu 20-årige englænder noteret for 37 mål og 47 målgivende afleveringer i 111 kampe for tyskerne.

Forventningerne er derfor fortsat enorme for den unge englænder, der dog ikke har ramt sin vante formkurve i denne sæson, hvor han endnu jagter sin første scoring i Bundesligaen.

Det er ikke gået ubemærket hen for Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, der dog har stor tiltro til kantspilleren.

- Jeg tror, at det er let for alle at se, at han er langt fra sit topniveau. Jeg kan se, at han prøver hårdt på at forbedre sig, når han bliver skiftet ind. Han prøver at forcere sin lethed og sit flydende spil frem, siger han på pressemødet forud for lørdagens udeopgør mod Frankfurt.

- Jadon er en spiller, som ikke taler meget, men han præsterer på banen. Om det er i morgen, i næste weekend eller på et andet tidspunkt, ved jeg ikke, men jeg ved, at han vil vende tilbage i storform, tilføjer han.

Jadon Sancho sluttede sidste sæson med tyve mål og tyve oplæg fordelt på 44 kampe i alle turneringer.


Af Lasse Rene
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar