Luk

Dortmund-chef ser gerne Leroy Sané i Bayern

| Bundesliga | 3 kommentarer
Suveræne Bayern knuste Leipzig: Se pokalløftet her
'Han er den bedste ni'er i europæisk fodbold - se målene fra Lewandowski og Bayerns pokalfinale-triumf
Neuer afværger på mirakuløs vis Yussuf Poulsens hovedstød - se muligheden her
Dortmund henter Schulz fra Hoffenheim på femårig kontrakt - se ham score mod Bayern
Målfest og fest i München og 34 kasser på en aften i Ligue 1 - se hele Mål, mål, mål her
Dortmund-chef ser gerne Leroy Sané i Bayern
Foto: Getty Images

Borussia Dortmunds bestyrelsesformand, Hans-Joachim Watzke, ser gerne, at Bundesliga-rivalerne fra Bayern München henter Leroy Sané, som det rygtes i internationale medier.

Leroy Sané kædes i disse dage sammen med et potentielt skifte fra de engelske mestre, Manchester City, til den tyske pendant i Bayern München.

Et sådant skifte kunne sagtens tænkes at skære i ørerne på chefen hos de tyske ligakonkurrenter fra Borussia Dortmund, men sådan forholder det sig ifølge bestyrelsesformanden ikke.

Bestyrelsesformanden Hans-Joachim Watzke ser faktisk gerne, at Leroy Sané skifter til Bayern, da det, ifølge ham, kan gavne Bundesligaen.

- Jeg synes, at det ville være fantastisk, hvis Bayern henter Leroy Sané tilbage (til Bundesligaen, red.) som tysk landsholdsspiller, fordi det ville forøge appellen for ligaen, siger Dortmund-chefen ifølge Goal til Bild.

Dortmund-bossen understreger dog også, at klubben er ivrige efter at fravriste mesterskabet fra de tyske ligarivaler, men at opgaven ikke er let.

- Vi vil gerne være mestre, men Bayern München er ligesom Mount Everest.

- Du kan forsøge at overvinde det en enkelt gang - og det vil vi også gerne. Jeg tror, at Tyskland har brug for det igen snart, siger Watzke.

Bayern München sikrede sig sidste weekend sit syvende tyske mesterskab i streg, mens Dortmund sluttede som toer i Bundesligaen efter at have ført i store dele af sæsonen. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni