Luk

Dortmund faldt sammen og tabte i Berlin

| Bundesliga | 19 kommentarer

Borussia Dortmund tabte lørdag aften 3-1 i den sene Bundesliga-kamp mod Union Berlin.

Dortmund kunne i lørdagens sene Bundesliga-kamp tage førstepladsen tilbage fra RB Leipzig, hvis de kunne vinde udekampen mod oprykkerne fra Union Berlin.

Oprykkerne havde tabt deres første kamp på hjemmebane i Bundesligaen med 4-0 mod RB Leipzig, så mulighederne var der for Dortmund.

Det var dog hjemmeholdet, der midt i første halvleg scorede kampens første mål, da Christopher Trimmel sendte et fladt hjørnespark tilbage i banen, hvor Marius Bulter kom løbende til og sendte en præcis afslutning ind ved nærmeste stolpe til 1-0.

Tre minutter senere var der dog udlignet, da Jadon Sancho med et fornemt, fladt indlæg mellem målmand og forsvarer fandt Paco Alcacer til 1-1-scoring.

Dortmund skabte gennem hele kampen et væld af chancer, ikke mindst til Marco Reus og Jadon Sancho, men effektiviteten udeblev, og så blev Ruhr-holdet straffet i den anden ende.

I et kontraangreb fik Sebastian Andersson sit skud blokeret af Roman Burki, men fra anden kæde kom Marius Bulter løbende til og satte riposten sikkert i mål.

Et kvarter før tid kunne Sebastian Andersson også skrive en scoring på tavlen, da han tæt foran mål dirigerede et indlæg i mål til slutresultatet 3-1 for Union Berlin.

Marcus Ingvartsen var ikke i truppen for Union, mens Thomas Delaney blev skiftet ud for Dortmund i pausen. Jacob Bruun Larsen kom ind fem minutter før tid men kunne ikke nå at gøre en forskel.


Af Thor Carlskov
Onsdag 16. oktober