Luk

Dortmund sender svenske Isak til Spanien

| International | 7 kommentarer
Dortmund sender svenske Isak til Spanien
Foto: Getty Images

Infoboks

La Liga-klubben Real Sociedad har købt den svenske 19-årige svenske angriber Alexander Isak af Dortmund. 

Den svenske teenager Alexander Isak har ikke haft den store succes i Dortmund, men angriberen viste med 13 mål i 16 kampe sit talent som lejesvend i Willem II i foråret.

Og nu rykker 19-årige Isak permanent videre til Spanien, hvor han har lavet en femårig aftale med La Liga-klubben Real Sociedad. 

På Dortmunds Twitter-profil fortæller Dortmunds tekniske direktør Michael Zorc, at man kommer til at følge Alexander Isaks præstationer i La Liga.

- Vi ønsker 'Alex' den største succes i Spanien og vil nøje følge hans præstationer, siger Zorc.

Sociedad har også været meldt interesseret i FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen, og Mundo Deportivo skrev forleden, at spanierne vil have danskeren udover indkøbet Isak. 

 


Af Mikael Blond

7 kommentarer

brefsgaard 15:12          
Interessant. Håber han bliver en succes.
DJ89 15:14          
Håber jeg også!
Han har uden tvivl i kæmpe talent som ligger og venter på at blive forløst!
HerbalAttraction 15:16          
Håber også at Skov Olsen tager til Sociedad. det er en super klub for talenter
BVBx09 19:12          
Nu når Isak har slået til og været vild hvorfor i alverden sælger man ham så. 19 år? Hvis de venter og giver ham en god sæson i Dortmund og de kan sælge ham for 100Mill euro. Hvor finder man en 19 årig angriber med større potentiale. Man købte ham vel fordi man så noget i ham, at han så beviser det så skal man da gøre aalt for at holde på ham. Det helt gonat at sælge ham for peanuts.
Vuk 20:52          
De har helt sikkert sikret sig en tilbagekøbsoption. Derfor fortæller direktøren også, at de holder nøje øje med ham. Så helt dumt er det ikke.
BVBx09 22:07          
Så kunne de bare ha lejet ham ud på en 2årig
Roberto Pellegris 12:25          
De har vel vurderet i Dortmund at det var en god handel - det kan feks være de skal bruge pengene her og nu eller de har fået en god pris. Der er sikkert også et videresalgsklausuler og præstationsklausuler med i handlen.
Torsdag 27. juni
Onsdag 26. juni