Luk

Douglas Costa håber at rejse sig under Sarri

| Serie A | 0 kommentarer
Douglas Costa håber at rejse sig under Sarri
Foto: Getty Images

Infoboks

Parma - Juventus
Serie A (24/08)
bet365 9,00 5,00 1,33
NordicBet 9,80 5,30 1,33
Oddset 9,20 5,10 1,30

Douglas Costa føler sig overbevist om, at den kommende sæson under Maurizio Sarri bliver god for sit vedkommende, efter skader i sidste sæson satte den vævre brasilianer tilbage.

Det blev blot til lige godt 1000 minutters fodbold fordelt på 25 kampe for Juventus-brasilianeren Douglas Costa i sidste sæson, hvor skader satte en stopper for Costas medvirken for de italienske mestre.

Men over sommeren har 28-årige Costa arbejdet hårdt for at få kroppen til at stå imod, og brasilianeren føler sig overbevist om, at den kommende sæson bliver en forbedring.

- Jeg vil virkelig gerne bevise mit værd, for jeg led for mange skader sidste sæson. Jeg er sikker på, at det kommer til at blive en anden sæson for mig. Jeg er meget mere skruppelløs nu, endda uden for banen, siger Costa til Tutto Juve og fortsætter.

- Jeg får en masse fysioterapi, fordi jeg vil være på 100 procent. Jeg tror, der er alle de nødvendige forudsætninger for, at Juventus og jeg kan blive en succes sammen.

I Juventus har Costa fået ny chef i den tidligere Napoli- og Chelsea-træner Maurizio Sarri, og det ser angriberen store perspektiver i.

- Jeg er en meget offensiv spiller, og Sarris fodbold er perfekt for mig. Hans tilgang er en ekstra stimulus for alle os angribere, Ronaldo, Higuain og Dybala. At være tæt på mål hjælper os med at gøre det bedre.

Costa scorede en enkelt kasse sidste sæson. I alt har han i Juventus scoret 7 mål og lavet 16 oplæg i 72 kampe.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 18. august