Luk

Drama i Antwerp: Mødte op i rivalens trøje

| Jupiler Pro League | 7 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Genk
Pokal (14/03)
Oddset 2,40 3,30 2,85

Royal Antwerp-angriber Didier Lamkel Zé er kommet i strid modvind, efter han mødte op til træning i en Anderlecht-trøje for at tvinge et klubskifte igennem.

Der udspiller sig lidt af et drama i den belgiske klub Royal Antwerp i disse dage.

Angriberen Didier Lamkel Zé har interesse fra den græske klub Panathinaikos, og det skifte vil han frygteligt gerne have i hus.

Så meget at han mandag eftermiddag dukkede op på træningsbanen i en Anderlecht-trøje.

24-årige Didier Lamkel Zé forsøgte at komme ind i klubhuset, men det blev han nægtet. Han råbte dog ifølge Walfoot 'I morgen bliver det en Beerschot-trøje', som er Royal Antwerps store rivaler.

Siden er politiet blevet inddraget i sagen, fordi angriberen har modtaget trusler fra vrede fans.

Allerede før nytår ytrede camerouneren sin utilfredshed med Antwerpen.

- Trænerskiftet ændrer ikke min situation, og min tid i Antwerpen er forbi. Jeg ønskede at smutte i sommer, men klubben lod mig ikke gå, sagde Didier Lamkel Zé i et interview med Walfoot kort før nytår.

Didier Lamkel Zé har dog siden undskyldt sin optræden mandag og fastslår, at han til rådighed for holdet.

- Jeg vil undskylde over for klubben og fansene, for de har været fantastiske og altid har støttet mig. Jeg reagerede sådan, fordi jeg har mange ting i hovedet, eksempelvis en transfer, siger Didier Lamkel Zé til klubbens Twitter-profil.

- Det er ikke let for mig. Alligevel er jeg stadig tilgængelige for klubben. Hvis den nye træner har brug for mig, er jeg der. Jeg håber, vi snart ser hinanden tilbage på banen.

Didier Lamkel Zé har spillet fem kampe for Royal Antwerp i denne sæson, den seneste tilbage i oktober. I alt er det blevet til 69 kampe og 11 mål.

Royal Antwerp ligger nummer fem i den belgiske liga, mens Anderlecht er nummer fire.


Af Sara Margren
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts