Luk

Dramatisk udligning gør ondt på HSV-chef

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Fortuna Düsseldorf - Greuther Fürth
2. Bundesliga (22/01)
Oddset 2,30 3,40 2,95
bet365 2,30 3,50 2,90

Det gør ondt på Hamburger SV-træner Dieter Hecking, at hans mandskab i dag smed sejren væk i sidste minut af 2. Bundesligakampen mod Greuther Fürth.

Den tyske traditionsklub Hamburger SV indtog inden dagens kamp mod Greuther Fürth tredjepladsen i den tyske 2. Bundesliga, og derfor ville en sejr være særdeles kærkommen i jagten på direkte oprykning.

Det startede ikke så godt for HSV, som efter en halv times spil kom bagud 1-0. 

Fem minutter efter pausen havde Dieter Heckings tropper imidlertid fået vendt 0-1 til 2-1, og dermed var favoritterne fra Hamborg på vej mod en forventet sejr. 

I kampens slutfase burde HSV have scoret mindst ét mål mere, men scoringen udeblev, og det udnyttede Greuther Fürth til at udligne til 2-2 dybt inde i kampens overtid.

Den sene udligning gjorde ondt på HSV-træner Dieter Hecking, som efter kampen fortalte til til klubbens Twitter-konto, at hans mandskab burde have lukket kampen tidligere.

- Udligningen gør selvfølgelig ondt. Men det handler ikke om at udligne, det handler om det faktum, at vi ikke scorede tre. 

- Vi havde tre eller fire hundredeprocents-chancer, og du skal udnytte én af dem. Det er den irriterende ting.

Heldigvis for HSV tabte oprykningskonkurrenten Stuttgart 2-1 mod Wehen, og dermed rykker HSV alligevel op på andenpladsen i 2. Bundesligaen.


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar