LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Dreyer håber på førsteholdschance om et år

| Premier League | 14 kommentarer
Dreyer håber på førsteholdschance om et år
Foto: Getty Images
Målet er, at Brighton-spilleren Anders Dreyer skal komme ind omkring førsteholdet i den engelske klub om et år, siger han til Ekstra Bladet.

Tirsdag blev Anders Dreyer solgt fra Esbjerg til Premier League-klubben Brighton, men man skal ikke forvente at se den unge offensivspiller i kamp før førsteholdet lige med det samme.

Dreyer starter nemlig på U-23 holdet, og både Dreyer og klubben er indstillet på, at der går noget tid, før han skal med ind omkring Premier League-holdet, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg er klar over, at jeg ikke træder ind på deres Premier League-mandskab. Meningen er, at jeg skal spille på U23-mandskabet, hvor jeg skal vise mig frem, og så er målet, at jeg i løbet af et år får en rolle og skal træne med Premier League-mandskabet, siger Dreyer til mediet.

20-årige Dreyer tilføjer desuden, at det altid har været en stor drøm for ham at spille i Premier League, og at tirsdag var den største dag i hans fodboldliv.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

14 kommentarer

hvidovremichael 06:17          
Jag fatter ikke disse klubber køber spillere der er langt under deres niveau for så bare at leje dem ud og lade dem løbe rundt på U23 hold osv..Forstår slet ikke behovet for et U23 hold men det er en anden snak.
De er voksne og ikke helt unge mere og burde kæmpe med på lige fod og have smidt rollen som et ungt talent.Bare et pænt ord for 2.holdet.

Hvor mange gange har vi ikke set dette nu?

Ligesom Da Birmignham Købte Brock Madsen fra Randers og med det samme ikke engang ville have ham på deres bænk og lejede ham ud til Holland hvor han heller ikke var god nok og er nu udlejet til en Polsk bundklub...?

Ved de gerne vil købe dem for de måske slår igennem for alvor og prisen stiger,men helt ærligt, De bliver ved med at købe ind til deres u-hold 2-hold og lejer tonsvis af spillere ud der aldrig kommer i nærheden af 1 holdet?

17 mill her 15her 13her 18her 20der det løber op..
De bruger godt nok en orme summer på deres U-hold og 2-hold.

Ham der Dreyer er lejet ud inden 6 måneder,eller fra dag et af som man mere og mere ser,og får aldrig spilletid for 1.holdet.Det vil jeg gerne satse 500kr på.

Det er en kedelig udvikling at de større klubber bare støvsuger alt der skulle minde om talent fra de mindre klubber og så sidder de på alle spillerne og lejer dem rundt og rundt.
Superraket 06:39          
hvidovremichael, du glemmer at se på størrelsesforholdet mellem PL og resten af Europa.

Ja, de har givet 17mil for Dreyer, og sikkert tilsvarende beløb for andre spillere på deres U23 hold. Men når en spiller der kan gå direkte ind på 1. holdet koster dem 150mil, så er det altså kun 1 ud af 10 spillere på deres U23-hold der skal blive til noget før at det giver mening økonomisk.

Der er så mange penge i PL, at det giver mening for dem at købe deres eget talenthold og selv udvikle dem til potentielt at spille PR, frem for at give kassen for at forstærke deres hold med spillere der allerede har vist deres værd.

Det sikrer dem også en stor pulje af reserve spillere hvis der skulle komme mange skader eller lign. på PR-holdet. Så har de mulighed for at supplere i løbet af sæsonen.

Alt dette er jo ikke anderledes end i alle andre ligaer. Forskellen er bare at beløbene i PR er enorme, og det smitter selvfølgelig også af på deres udviklingshold.
VikingViking 06:46          
Om et år? Jeg tvivler. Der er langt fra en profil i 1. Division og så Premier league.
Tror aldrig han kommer på holdet desværre
Dr. Hansen 07:02          
Esbjerg har en egenkapital på minus 16 mio. og lever udelukkende på ejernes nåde, så der er ikke noget at komme efter. Havde der været 100 mio. kr på bankbogen eller bare 20, så tror jeg, man havde beholdt Dreyer.

Omvendt, hvis Dreyer ikke rigtig havde slået til i den her sæson, så er der pludseligt langt til 17 mio. kr. plus klausuler.
VikingViking 07:27          
Syntes du ikke selv ser er langt fra 1. Division til Premier league på et år?????
Yildis 07:50          
Sjovt som folk har travlt med at skyde det her skifte ned.

Hvis Dreyer tænkte, at nu skulle han af sted og vælte Premier League, så kunne jeg også godt forstå det. Men ud fra det, der står her, så er der jo lagt en helt klar plan for, hvad der skal ske med ham, og den er han helt indforstået med. Derudover har han jo ikke været gratis, så klubben må jo tro på, at han kan blive en gevinst på sigt.

Jeg kommer til at tænke på Philip Billing, som tog til Huddersfield Town for nogle år siden og gennem hårdt arbejde er slået igennem på holdet, der nu er i Premier League. Ikke at de to spillere nødvendigvis kan sammenlignes, men vejen til en udlandskarriere er altså ikke altid gennem superligaen.
Mandag 18. februar