Luk

Dreyer øjner titler: Kommer til en stor klub

| 3F Superliga | 8 kommentarer
Dreyer øjner titler: Kommer til en stor klub
Foto: Getty Images

Anders Dreyer glæder sig over sit skifte til FC Midtjylland og ser frem til at skulle spille med om titler. 

FC Midtjylland har mandag aften præsenteret Anders Dreyer som ny mand til sin offensiv, og han siger dermed farvel til Premier League-klubben Brighton. 

- Jeg gjorde mig egentlig ikke overvejelser, da jeg hørte om muligheden med FC Midtjylland. Jeg var straks meget interesseret, siger Dreyer til fcm.dk og tilføjer om sit engelske eventyr:

- Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg kom til udlandet i en tidlig alder, og jeg har hentet værdifuld erfaring og læring, som jeg bringer med til FC Midtjylland. Jeg kommer til en stor klub, og jeg ser det som en glimrende mulighed for mig

Dreyer har senest været joker som lejesvend i hollandske Heerenveen, og han ser frem til vende hjem til Danmark. 

- Det gør jeg virkelig. Folk kan forvente at se en Anders Dreyer, som de kender ham, for jeg har ikke ændret mig som spiller, og nu ser jeg frem til at vise mig frem på bedste vis. 

- Jeg kender jo flere af FCM-spillerne fra min tid på landsholdene, og nu vil jeg bare gerne i gang med at spille fodbold og vinde titler. Det er jo det, vi arbejder for hver eneste dag, siger Dreyer. 

Dreyer og FCM har lavet en aftale, der gælder til sommeren 2024. 

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond

8 kommentarer

puting kuneho 20:12          
Havde han ikke udtalt at grundet sit forhold til efb ville han ikke til fcm. Man har et standpunkt indtil steinlein deler benhams pengesedler ud
Peter Nielsen 20:30          
Man har et standpunkt til man tager et nyt. Det er set masser af gange at spillere fra en klub siger de ikke vil sælges til rivalen men efter et par år i en anden klub tager til selv samme rival af tidligere klub. Peter Møller er et godt eksempel.
billebums 20:33          
Lavede Boilesen ikke også samme stunt?
JimWendler 20:37          
@puting
Har du et link til den udtalelse?
Jeg har søgt lidt rundt og kan intet finde ifht. Dreyer skulle have udtalt sig om FCM.
kimTell 20:50          
Mon ikke det ville vække opsigt, hvis en spiller udtalte noget så gennemført vås?
At fravælge andre klubber som følge af et ophold i EFB, virker med al respekt ikke gennemtænkt.
Der er selvfølgelig den mulighed, at udtalelsen er fremsat i løftet stemning, i kølvandet på en oprykning.
Havgus 20:58          
Mener også, at Dreyer var "anti FCM" i sin tid. Men ok, så må vi se om talentet slår til på et ultra stærkt Fcm hold. Håber på nogen gryn til EfB, kva salg over landegrænse og så må vi se om Mabil sådan afsiger sin plads. For det bliver spændende at se hvilken position og hvor meget spille tid Dreyer får. Self lidt malurt i bægeret pga af skiftet til Herninggenserne.
Klopptimist 21:12          
Det smerter selvfølgelig at se ham gå til hyænerne i Herning af alle steder...

Men det siger desværre meget om udviklingen i EfB - og FCM - at det selvfølgelig slet ikke var inde på lystavlen at komme hjem igen eller for den sags skyld afsværge ulvene, uanset hvad han eventuelt måtte have ment tidligere.

Man må jo bare tage hatten af for det solide arbejde, der er sket de senere år på heden, og den slags kan man jo desværre kun drømme om her på Vestkysten.

Dreyer er en god fyr, der mangler at få forløst (det sidste af) sit store potentiale, så det er bare at ønske stort tillykke til både ham og de dygtige købmænd i FCM - bliver spændende at følge!
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar