Luk

Dreyer om Ståle-indrømmelse: Det er lidt sjovt

| Champions League | 42 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,40 4,50 7,00
Oddset 1,45 4,30 6,70

Anders Dreyer glæder sig over, at han endte i FC Midtjylland, og han har ikke travlt med at komme videre.

FC Midtjyllands Anders Dreyer har i den grad fundet melodien i det midtjyske, efter at han i januar rykkede til Herning fra Brighton, hvor han undervejs var udlånt til St. Mirren og Heerenveen.

Det vellykkede skifte har da også fået FC Københavns tidligere manager, Ståle Solbakken, på banen, og mandag indrømmede han i sit to timer lange interview med Onside, at klubben skulle have hentet den 22-årige kantspiller.

En indrømmelse som hovedpersonen selv tager med et smil i en uge, hvor det også kom frem, at Brøndby sidste år viste interesse for ham.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Det må jeg indrømme. Jeg koncentrerer mig bare om at spille fodbold. Jeg så ikke selv Ståle-interviewet, men hørte godt om det fra mine venner, der skrev det til mig. Det er da lidt sjovt, siger Dreyer til bold.dk.

Men havde det ikke været svært at sige nej til, hvis FCK havde budt på dig dengang, tror du?

- Årh, det er svært at sige. FCK er da selvfølgelig en stor klub. Det er der ingen tvivl om. Men nej, jeg er utrolig glad for det valg, jeg fik taget. Jeg kom hjem og er også kommet tættere på min familie igen. 

- Jeg er i gang med at bygge det op, som jeg også havde, inden jeg tog ud, og så tager jeg den derfra. Jeg er glad for, at jeg gjorde det, og at det blev Midtjylland.

Så der er ikke noget i dig, der ærgrer sig lidt over, at du ikke render rundt i Parken eller på Brøndby Stadion lige nu?

- Nej, det er der ikke. Det må jeg ærligt indrømme. Det tænker jeg slet ikke, siger Anders Dreyer med et smil til bold.dk.

De gode præstationer det seneste års tid får ikke den unge offensivsspiller til at drømme sig væk fra FC Midtjylland foreløbigt.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Lige nu er jeg superglad for at spille i Midtjylland. Men vi kender også fodboldverdenen begge to. Der kan ske ting hurtigt. Men lige nu er fokus på Midtjylland. 

- Om det bliver denne sommer ellers næste, ved jeg ikke. Jeg har ikke en følelse af noget lige nu. Jeg har stadig meget at vise i Midtjylland og overfor mig selv for på et tidspunkt at kunne tage det næste skridt videre. Der er noget, der stadig skal arbejdes med.

Hvor drømmer du om at komme hen efter FC Midtjylland?

- Jeg vil selvfølgelig gerne spille på et hold, hvor man går op i at spille fodbold. At det ikke er så meget omstillinger og sparke langt, men hvor man prøver det flotte fodboldspil. 

- Det er det, jeg allerhelst vil. Det handler ikke så meget om, hvor det er henne, og jeg udelukker ikke rigtig noget der, siger Anders Dreyer.

Anders Dreyer og resten af FC Midtjylland-mandskabet løber onsdag aften på banen i Amsterdam mod Ajax i klubbens fjerde Champions League-kamp.


Af Anders Borup

42 kommentarer

Victory 09:45          
Hvordan kan man overhovedet få sig selv til at stille det spørgsmål, om han ikke hellere ville have spillet i FCK eller Brøndby? Den journalist må jo være fuldstændig blæst oven i hovedet (dermed ikke sagt, at jeg ikke synes, at Brøndby gør det godt og har gang i noget spændende - for det har de!).
Aarhusianeren 10:04          
Generelt set er der vist mange sportsjournalister, der stiller spørgsmål, hvor enhver rask person kun kan se ét muligt svar fra spilleren.

Selvfølgelig går Dreyer ikke ud og siger, at han hellere ville være endt i Brøndby eller FCK. Dumt spørgsmål. Man må kunne spørge om noget bedre!

Lige så vel som sportsudøvere ofte slår automatpiloten til i deres svar, så er der godt nok også mange sportsjournalister, der ikke er videre opfindsomme i deres spørgsmål :-)
Toon Toon! 10:06          
Ja, det er virkelig skørt. Det får journalisten til at lyde som en lille københavner-dreng, der tror at FCK og BIF er meget mere attraktive at spille for end for FCM. Det er LANG tid siden BIF har været det. FCK er vel stadig interessante, men vel stadig de færreste der hellere vil være en del af det cirkus der foregår i klubben pt. fremfor at spille Champions League med FCM.

Journalistens spørgsmål kan selvfølgelig være stillet humoristisk, det er en mulighed.
schmede 10:11          
Svaret er jo givet på forhånd, medmindre man er født i Herning/Ikast eller omegn.
Tøffe har altid ret 10:14          
Selvfølgelig går Dreyer ikke ud og siger, at han hellere ville være endt i Brøndby eller FCK.
Ligegyldigt spørgsmål . enhver der ikke er født og opvokset i Ikast/Brande og omegn ville vel fortrække Parken eller Brøndby stadions infernoer fremfor håndbold-klappepølser på en mark mellem Herning og Ikast?

Når det er sagt - mærkeligt at Ståle ikke havde fingeren på pulsen med Dreyer - det har han ellers været god til med spillere der ville hjem?
Aarhusianeren 10:20          
Jeg er helt med på, at da Anders Dreyer stadig var Brighton-spiller, var FCK måske mere attraktivt end FC Midtjylland ift. den samlede pakke, men når Anders Dreyer nu spiller i FC Midtjylland vil han jo aldrig komme til at sige, at han hellere ville være endt i FCK - eller Brøndby for den sags skyld :-)
Daniel2020 10:24          
Victory
Set i bagspejlet er Brøndby og FCK de støreste klubber i Danmark de sidste 50 år og hvor var Midtjylland Ikast eller hvad i kalder jer. Det er gennemsnit 20.000 tilskuer til BIF og FCK kampe. Selv AGF har flere tilskuer end Midtjylland og langt længere historie. Det da klart har spørg om det. Se lige Midtjylland i CL i har engang ikke fået 1 point!!
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar