Luk

Drinkwater: Jeg var et stort kaos i Chelsea

| England | 1 kommentar

Infoboks

Chelsea - Malmö FF
Champions League gruppe H (20/10)
Oddset 1,08 9,80 25,00
bet365 1,11 9,00 19,00

Danny Drinkwater medgiver, at hans ophold i Chelsea har været et stort kaos, men han er topmotiveret efter at kickstarte karrieren i Reading.

Danny Drinkwater skiftede i 2017 Leicester ud med Chelsea, men midtbanespillerens ophold i London har været en katastrofe.

31-årige Drinkwater har ikke slået til på banen og har været udlejet fire gange, nu til Reading, ligesom flere episoder klæber til hans navn - et barslagsmål og en skalle til træning mod en holdkammerat blandt andet.

Drinkwater skal nu kickstarte karrieren i Reading, og han medgiver, at opholdet i Chelsea har været kaotisk.

- Det har været et stort kaos. Fodbolden er aldrig lige til eller simpelt. Jeg er spændt på mine nye udfordringer, hvor jeg har brug for at kickstarte karrieren, siger Drinkwater til Talksport.

- Jeg er mere spændt, end jeg har været i mange år, især med henblik på hvordan min karriere er endt ud. Jeg er i sidste del af min kontrakt, så det handler om mere end bare at spille fodbold.

- Jeg er desperat efter at spille kampe. Jeg kender min position, og jeg ved, at det ikke er det, jeg har forventet i 10 år. Så jeg har måttet ændre nogle ting, og nu tager jeg de rigtige skridt.

Danny Drinkwater, hvis kontrakt med Chelsea og Reading udløber til sommer, fik debut mod Fulham i weekenden, hvor han spillede 70 minutter i 2-1-sejren.


Af Sara Margren
Lørdag 16. oktober