Luk

Drømmekasser sikrede point til EfB og SIF

| 3F Superliga | 10 kommentarer
Drømmekasser sikrede point til EfB og SIF
Foto: Getty Images

Esbjerg og Silkeborg scorede hver to gange og satte én point på kontoen med 2-2 i Superliga-opgøret. Adrian Petre scorede hjemmeholdets to mål.

Med to uafgjorte kampe i træk var Silkeborg kommet på pointtavlen før søndagens opgør mod Esbjerg, men Superliga-oprykkerne var fortsat på jagt efter sæsonens første sejr.

Den havde Esbjerg fået senest med en 1-0-sejr mod Lyngby, hvilket bragte dem op på fire point efter sæsonens første seks kampe. Den sejr skulle følges op til søndagens kamp, hvor Superligaens to bundhold stod over for hinanden.

Værterne havde til kampen Adrian Petre med fra start i stedet for en karantæneramt Yuri Yakovenko, og den rumænske angriber fandt netmaskerne efter et kvarters spil.

Esbjerg fik afsluttet efter et hjørnespark, og Silkeborg-keeper Oscar Hedvall tabte afslutningen midt ud i feltet, hvor den efter en ripost på overliggeren endte hos Petre, som nemt kunne sende bolden i tomt mål.

Efterfølgende sad Silkeborg på det meste af boldbesiddelsen, men gæsterne havde svært ved at kombinere sig frem til de helt åbne målchancer.

Esbjerg havde dog også svært ved at spille sig til chancen, når de havde bolden. Tættest på var Nicklas Røjkjær efter en halv times spil, da han kom til en afslutning i feltet. Han sendte dog bolden udenom kassen.

Silkeborg skruede lidt op for tempoen i første halvlegs sidste minutter. Med seks minutter til pause kom Mads Emil Madsen til afslutning fra kanten af feltet, men han bragede bolden over kassen.

Anderledes skarp var Ronnie Schwartz få minutter senere. Angriberen tog elegant bolden med sig i feltet, inden han køligt chippede bolden udenom keeperen og i mål til 1-1.

Anden halvleg startede også ganske jævnbyrdigt, men efter 57 minutter slog Shkodran Maholli. Angriberen modtog bolden et godt stykke udefra, hvor han vendte rundt og flot krøllede bolden helt op i hjørnet og bragte gæsterne foran.

Scoringen tvang hjemmeholdet længere frem i jagten på en udligning. Den kom med 20 minutter igen, og for anden gang i kampen kunne Adrian Petre noteres for målet, da han sendte et frispark direkte i kassen uden chance for Oscar Hedvall.

Kort efter scoringen var Esbjerg igen tæt på at finde netmaskerne. Et hjørnespark fandt en helt fri Joni Kauko, der dog headede bolden tæt forbi mål.

Kort efter var Joni Kauko indblandet i lidt drama med Dennis Flinta. Den finske midtbanespiller tog sig til hovedet og mente, at Silkeborg-stopperen havde nikket ham en skalle. 

Dommer Jakob Sundberg valgte dog at give gult kort til begge spillere – og tv-billederne viste efterfølgende, at det formentlig var den rigtige løsning.

Resten af opgøret blevet en rodet affære, hvor ingen af de to hold for alvor fik åbnet defensiven op hos modstanderen.

Kampen sluttede derfor 2-2, og begge hold kunne sætte én point på kontoen. Derfor er Silkeborg fortsat på jagt efter sæsonens første sejr og ligger stadig sidst - to point efter Esbjerg, der ligger lige over.


Af Jonas Sand

10 kommentarer

CVJ 15:53          
Haha, efb kunne kun score to mod os. Loosers..
SotD 15:54          
Esbjerg var bedst set over hele kampen, men igen i dag er det et frustrerende pointtab, på (igen igen) et målmandsdrop og et frispark der aldrig skulle have været dømt.
ThePantsParty 15:54          
Vi spiller godt fodbold, det synes jeg. Vi spiller direkte, vi skaber noget og vi vil. Men vores defensiv er så forfærdelig usikker, og et Esbjerg-hold i krise formår at score unødvendige mål i en kamp vi burde lukke. Øv bøv.

Vigtig kamp mod Randers i næste uge. Det er ikke slut.

Det er fedt at Nambishi og Alves er røget på bænken og det stabilisere os mere.

Nu henter vi formentelig en keeper i næste uge og muligvis Fraser Hornby til offensiven, og så ser det sgu lovende ud. Efter en god landsholdspause kan vi komme op i tabellen.
Røde20 15:55          
Alligevel lidt klam, ham Kauko...
SteinBagger 15:55          
Fucking anden kamp, hvor vi scorer 2 men indkassere det eller flere på udelukkende dødbolde
CAS1977 16:00          
@SteinBagger "Vi" hvilket af holdene spillede DU for?
Desrouleaux 16:00          
Som altid smider vi point på lidt tilfældigheder og vores grotesk ringe defensiv. EfB ganske vist bedst set over hele kampen, men man bliver meget træt når man er foran hver gang og så ender med at sovse det væk.

Schwartz og Maholli gør det de skal. De er ikke verdensklasse, men de score de mål man kan forvente og måske endda mere til. Men hold nu kæft det gør ondt at se modstanderen score så grotesk nemme mål hver evig eneste weekend. Defensive standardsituationer, hvem end der står for det skal fyres omgående, jeg kan ikke mere.
Torsdag 19. september