Luk

Drømmemål bag Lyngby-sejr mod AC Horsens

| 3F Superliga | 24 kommentarer

Både Lyngby og AC Horsens fik scoret hvert deres drømmemål, men det var Lyngby som vandt 2-1 til sidst, da de to hold søndag mødtes i 3F Superligaen.

Dagens opgør fik en livlig start. Horsens sad på spillet i kampens indledning, men allerede efter 14 minutter løb Bo Henriksens mandskab ind i problemer.

Nicolai Brock-Madsen måtte udgå med en skade, og kort efter blev ondt værre for Den Gule Fare.

Lyngbys Andre Riel fik en friløber, og Horsens-keeper Michael Lansing kom stormende ud af sit mål. Desværre for Horsens ramte amerikaneren André Riel i stedet for bolden, og det takserede kampens dommer til et direkte rødt kort.

Udvisningen tvang AC Horsens til at foretage deres anden udskiftning i kampen efter blot et kvarters spil. Ud gik Peter Nymann og ind kom reservekeeper Matej Delac.

Han fik en nem start på kampen, da det Rezan Corlu på det efterfølgende frispark skød et ufarligt skud lige på målmanden.

På trods af den skrækkelige start på kampen, så bragte Horsens sig kort efter foran 1-0.

Louka Prip skød fra distancen, og med et sandt drømmehug bragede han bolden op i krydset uden chance for en stillestående Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet.

Efter scoringen satte Lyngby sig på spillet, men de blåblusede havde svært ved at nærme sig AC Horsens-målet. Kort før pause parerede Matej Delac et Marcel Rømer-forsøg til hjørnespark, men nærmere kom Lyngby ikke før pausen.

Lyngby-mandskabet kom ind til anden halvleg med en mere offensiv indstilling. Træner Christian Nielsen skiftede Jesper Christjansen og Kasper Jørgensen ud og sendte i stedet Adnan Mohammed og Gustav Marcussen på banen.

Netop Gustav Marcussen havde et godt forsøg efter en times spil, og herefter begyndte Lyngby at spille sig til flere og flere åbne chancer.

Først havde Marcel Rømer et godt forsøg, dernæst Adnan Mohammed, men det var efter en standardsituation med 20 minutter igen af udligningen kom.

Lyngby fik frispark på kanten af AC Horsens-felt, og det tog Andre Riel sig af. Han sendte et framragende spark over Horsens-muren og ind bag en sprællende Matej Delac i buret. 1-1.

Efter scoringen sad Lyngby på det hele. Horsens-spillerne så slidte ud, og de havde svært ved at forsvare sig mod et sprudlende Lyngby-mandskab.

Gustav Marcussen og Andre Riel havde hver deres gode chance indenfor en kort periode, og det var sidstnævnte der kort efter scorede sit anden mål i dagens kamp.

Adnan Mohammed blev spillet fri i Horsens-feltet, og fra en position tæt under mål spillede han bolden videre til Andre Riel, som sparkede et hårdt skud ind bag Matej Delac. 2-1 til Lyngby.

Efter scoringen lettede Lyngby foden en smule fra gaspedalen. 

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid var det lige ved at give bagslag. 

Jannik Pohl fik fat i en nedfaldsbold i Lyngby-feltet, og han knaldede til kuglen. Thomas Mikkelsen fik akkurat reddet bolden på stregen, og Pohl måtte ærgre sig over at have misbrugt en gigantchance.

Tættere på kom AC Horsens ikke, og kampen endte derfor 2-1 til Lyngby, som øger dermed har 19 point efter 14 kampe i 3F Superligaen.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Benjamin Alexander Helbo

24 kommentarer

Bruger1711823 16:00          
Fyldt fortjent sejr til Lyngby trods fantom redningen i de døende minutter af Thomas Mikkelsen. Og meget sympatisk at Lyngby ned egne spillere vinder fremfor et hold med lutter spillere hentet udefra. Det burde være en regel om, at hovedparten af spillere skulle være fra lokalområdet.

Vanvittig redning til slut af Thomas Mikkelsen. Måske årets redning på den møde han holder bolden sparket hårdt fra tæt hold. Også et vanvittigt mål af Louka Prip. Det er ikie en chance men han formår at drive bolden frem og langt ude fra knalde til bolden med et klasse spark helt oppe i krogen.

Lyngby havde volden meget men indtil midt i anden halvleg havde lyngby svært ved at omdanne spillet til chancer. Mod slutningen faldt Horsens lidt sammen defensivt for i de sidste 5 minutter at vågne op og styre spillet i slutminutterne.
Kagen 16:01          
Irriterende følelse efter kampen. Lansing smider den her kamp for os desværre. Det er bare svært at holde 1-0 hjem med en mand i undertal og en angriber der går ud efter 15 min. Tillykke til Lyngby herfra selvom det ikke var en god kamp fra deres side
Principia 16:03          
Irriterende svagt at Horsens ikke vinder den kamp
Unicef 16:05          
Irriterende svagt at Horsens ikke vinder den kamp
Irriterende???
kongensby 16:05          
Sådan Lyngby! Endelig fik vi ramt på den gule hare
Kagen 16:06          
@Bruger1711823 Du har ikke sat dig ind i at vi i Horsens lukkede vores ungdomshold ned for år tilbage pga økonomien. For det andet er vi nok en af de hold der benytter flest danske spillere. For det tredje vil det bare gøre at ligaen bliver dårligere hvis din regel skulle gennemføres. Så vil toppen jo komme til og hedde Lyngby, Silkeborg og Nordsjælland.
konggard 16:06          
2. Halvleg synes jeg nu var god fra Lyngby også selvom det var 11 mod 10 men dumt at fejre at modstanderen får rødt imo.

Fedt med tre point til lyngby og godt for andre Riel at få hul på bylden
Fredag 24. januar