Luk

Drømmemål og drop i vanvittig Lyngby-sejr

| 3F Superliga | 31 kommentarer

OB var lørdag eftermiddag bagud med 3-1 i 3F Superligaen, men kæmpede sig tilbage, kun for at blive snydt af en Lyngby-scoring til 4-3 i det fjerde overtidsminut.

OB var spilstyrende fra start i dagens opgør, og allerede efter et kvarter bragte fynboerne sig i front efter et sandt drømmemål af Issam Jebali.

Tuneseren opsnappede en løs bold ude på højre fløj, og herfra tog han et træk ind i banen, hvorefter han tordnede bolden højt mod mål.

Skuddet ramte stolpen og gik ind og så var OB foran med 1-0 efter et kvarter.

OB holdt dampen oppe efter scoringen, og blandt andet Bashkim Kadrii var tæt på at score, da han var alene igennem med Thomas Mikkelsen.

Lyngby-keeperen reddede dog gentagne gange sit hold, og kort efter blev hans indsats belønnet med en Lyngby-scoring.

Nicolai Geertsen kom højest på et hjørnespark, og han stangede bolden i mål bag en sagesløs Oliver Christensen i OB-målet til stillingen 1-1.

Udligningsmålet gav Lyngby en god portion selvtillid, og de blåblusede bevægede sig længere og længere frem på banen.

Ti minutter efter gav det afkast. Andre Riel modtog bolden på kanten af OB-feltet, og angriberen flugtede iskoldt bolden op i krydset, imens chanceløse Oliver Christensen sprællede forgæves i OB-målet.

2-1 til Lyngby, som nu også havde en stærk kandidat til årets mål.

OB var tvunget frem på banen ved anden halvlegs begyndelse, og gæsterne burde have udlignet tre minutter efter dommerens startfløjt.

Bashkim Kadrii fandt en helt fri Sander Svendsen i feltet, men den umarkerede angriber sendte sin afslutning over mål.

Et kvarter før tid valgte OB-træner Jakob Michelsen at sende angriberen Anders K. Jacobsen på banen, men det var i OB's egen ende, at der kort efter blev scoret.

Rezan Corlu sparkede et frispark direkte på mål, og selvom skuddet var godt, så burde Oliver Christensen have holdt fast i bolden.

Det gjorde målmanden ikke. I stedet vred skuddet sig igennem hans hænder og sneg sig i mål, og så var Lyngby foran med 3-1.

Så kunne OB have valgt at ærgre sig i resten af kampen, men det gjorde fynboerne ikke. Tværtimod.

Et øjeblik efter Lyngbys scoring fik OB hjørnespark, og efter en smart kombination bankede Bashkim Kadrii bolden ind ved nærmeste stolpe, og så var OB igen bare ét mål efter Lyngby.

Og her stoppede OB ikke. Tre minutter efter Kadrii's scoring satte fynboerne trumf på. Mathias Greve modtog bolden midt for mål, og med en kølig inderside bragte han balance i regnskabet. 3-3.

OB pressede på i jagten på sejrsmålet, og det åbnede huller i fynboernes forsvar. I det fjerde minut af overtiden slog Lyngby kontra, og alene med målmanden var Patrick da Silva iskold.

Han bragte Lyngby foran med 4-3, og så måtte de slukørede OB-spillere forlade Lyngby stadion med et tungt nederlag i baggagen.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Benjamin Alexander Helbo
Onsdag 20. november